ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Και αλλη παραίτηση μελους κεντρικων οργανων ΕΠΑΜ Κορινθίας


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ

04.10.2009. Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές. Λεφτά υπάρχουν.

06.05.2010. Λεφτά δεν υπάρχουν πλέον. Ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων, η συμφωνία Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Τρόϊκας, το επωνομαζόμενο και πρώτο μνημόνιο.

Σοκ και δέος. Οι Έλληνες αντιλαμβανόμαστε ότι ξεκίνησε μία άλλη εποχή. Μία σκοτεινή εποχή που ακόμη και σήμερα που γράφεται αυτό το σημείωμα, δύο χρόνια αργότερα, κανείς δεν μπορεί να πληροφορήσει τον Ελληνικό Λαό, αν και πότε θα βγούμε από το τούνελ που σκόπιμα μας οδήγησε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Όλοι γνωρίζουμε ότι όποια χώρα μπήκε κάτω από την επιτήρηση του ΔΝΤ, κατέληξε κατεστραμένη οικονομικά και κοινωνικά.
Οι πολιτικές που επιβάλει η συμμορία του ΔΝΤ και οι εκάστοτε εγχώριοι συνεργάτες της, οδηγούν τη χώρα και τους κατοίκους της στην οικονομική εξαθλίωση και την κοινωνία σαν οργανωμένο σύνολο στην αποδόμηση και την διάλυση του κοινωνικού ιστού και της όποιας συνοχής του.
Αρχίσαμε λοιπόν να παρακολουθούμε τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο, προσπαθώντας να προσανατολισθούμε, να καταλάβουμε τι πρέπει να γίνει, να καταλάβουμε πως πρέπει να γίνει. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από εμάς είχαμε εμπιστευθεί εδώ και τριάντα χρόνια ένα πολιτικό σύστημα και είχαμε επαναπαυθεί στον καναπέ του σπιτιού μας. Ένα πολιτικό σύστημα που αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων και όχι μόνον. Ένα πολιτικό σύστημα που κατασπατάλησε τον πλούτο της χώρας, τον οποίο καταλήστεψε και μετέφερε στις τράπεζες της κεντρικής Ευρώπης, σε θυρίδες και λογαριασμούς, σε χώρες που προστατεύουν την ανωνυμία τους.
Και στο τέλος σκόπιμα παρέδωσε το ανθρώπινο δυναμικό και το φυσικό πλούτο αυτής της χώρας, δέσμιο, μέσα από μνημόνια και δανειακές συμβάσεις στους αποικιοκράτες δανειστές και τοκογλύφους.

Εκείνη τη στιγμή ανακαλύψαμε το Δημήτρη Καζάκη. Αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» και μαζί με το Μ. Κακλαμάνο είχε καθημερινές εκπομπές στο ράδιο εννέα (98,9 fm)
Όσοι τον υποστηρίξαμε, πιστεύουμε ακόμη, ότι η ανάλυσή του οικονομική, πολιτική, κοινωνική, είναι η βέλτιστη και έχει επαληθευθεί στις προβλέψεις του.
Επί πλέον οι προτάσεις του είναι κατά την άποψή μας, οι πλέον ολοκληρωμένες. Ήτοι,
·         Στάση πληρωμών
·         Εθνικοποίηση Τραπεζών
·         Μετάβαση σε Εθνικό Νόμισμα
·         Ανασυγκρότηση Γεωργικής και Κτηνοτροφικής (πρωτογενούς) παραγωγής και
·         Ανασυγκρότηση στη συνέχεια και της Μεταποίησης.

Είναι εύκολος ο δρόμος που προτείνεται ; Είναι στρωμένος ροδοπέταλα ;
Όχι. Είναι δρόμος στρωμένος με αγκάθια.
Αλλά είναι ο μόνος δρόμος που θα κινητοποιήσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και με γνώμονα το συμφέρον του Λαού Αυτής της Χώρας, θα μας βγάλει από την κρίση και θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Επί πλέον δίνει απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν είναι δυνατό να ζήσουμε χωρίς δανεισμό. Τα συνθήματα των δεκαετιών του 60 και του 70 – Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία (Δημοκρατία), Υγεία – παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ.

Για πρώτη φορά συναντήσαμε τον Δημήτρη Καζάκη στο Εμπορικό Επιμελητή-ριο της Κορίνθου όπου είχε έλθει για να μιλήσει.
Στη συνέχεια με μία παρέα φίλων συμμετείχαμε και γίναμε μέλη του ΕΠΑΜ, στην Ιδρυτική συνάντηση που έγινε στην Αργυρούπολη το καλοκαίρι του 2011
Με τη βοήθεια και ενός συναγωνιστή από την Προσωρινή Πολιτική Επιτροπή που δημιουργήθηκε στην Αργυρούπολη, ιδρύσαμε τον πρώτο Πυρήνα Κορινθίας που μετεξελίχθηκε σε Πυρήνα Κορίνθου.
Στη συνέχεια ιδρύθηκαν οι Πυρήνες Βόχας, Λουτρακίου και Σικυώνος – Ξυλοκάστρου και Μπολατίου.
Και ενώ όλοι πιστεύαμε ότι συμμετείχαμε σε μία οργάνωση με Δημοκρατική δομή και διαδικασίες, άρχισαν οι πρώτες παρασπονδίες. Τα πρώτα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Ξαφνικά πληροφορούμεθα, από πρόσκληση που λάβαμε, ότι ο Δημήτρης Καζάκης, θα έλθει να μιλήσει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπολατίου την 12η Οκτωβρίου 2011.
Όταν ρωτήσαμε την Προσωρινή Πολιτική Επιτροπή τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί δεν ενημέρωσαν την οργάνωση της Κορινθίας πριν ή οριστικοποιηθεί η εκδήλωση, δικαιολογήθηκαν ότι τηλεφωνήθηκε ο Καζάκης προσωπικά με κάποιους παλιούς φίλους από το Μπολάτι και αποφάσισαν την εκδήλωση. Τους επισημάναμε ότι ο τρόπος αυτός της λειτουργίας είναι αντιδεοντολογικός από τη στιγμή που υπάρχει οργάνωση στην περιοχή, καλό θα ήταν να ενημερώνεται η οργάνωση και να συμμετέχει στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Έτσι μόνον είναι δυνατόν να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, τόσο από άποψη οργάνωσης όσο και από άποψη συμμετοχής του κόσμου. Αναγνώρισαν ότι είχαμε δίκιο και υποσχέθηκαν ότι δεν θα επαναληφθεί.
Τελικά η εκδήλωση στο Μπολάτι δεν έγινε γιατί ο Πολιτιστικός Σύλλογος στο Μπολάτι είναι υπό τον έλεγχο του ΠΑΣΟΚ
Οργανώθηκε όμως την 20η Οκτωβρίου 2011, εκδήλωση στην παραλία του Άσσου, σε ψαροταβέρνα, από τα ίδια άτομα και με την ίδια διαδικασία. Και πάλι αγνοήθηκε και παρακάμφθηκε από τον κ. Δ. Καζάκη η οργάνωση της Κορινθίας. Συνειδητά πλέον εφαρμόσθηκε από τον κ. Δ. Καζάκη η αρχηγική μέθοδος του διαίρει και βασίλευε. Μέθοδος που την έχει διδαχθεί και την έχει αφομοιώσει καλά κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΚΚΕ.
Συμπεριφορές σαν αυτές φανερώνουν άτομα χωρίς αυτοπεποίθηση, άτομα με περιορισμένη αυτοεκτίμηση, γενικά άτομα ανασφαλή. Άτομα αυτού του είδους είναι δυνατόν να είναι άριστοι αναλυτές αλλά ακατάλληλοι για ηγέτες.
Η οργάνωση της Κορινθίας από τη στιγμή που αγνοήθηκε, δεν συμμετείχε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, ούτε και παραβρέθηκε σαν οργάνωση, παρά μόνο κάποια άτομα, εκφράζοντας τον εαυτό τους και μόνο. Ήταν ιδιωτική υπόθεση του κ. Δ. Καζάκη.
Πέτυχε η εκδήλωση στον Άσσο ; Αραία – αραία καμιά σαρρανταρέα που λέγαμε.
Η ίδια τακτική και μεθοδολογία ακολουθήθηκε πρόσφατα και σε εκδήλωση στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.
Αντίθετα οι εκδηλώσεις στην πλατεία του Κιάτου 25.09.2011, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου 16.11.2011 και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου 16.01.2011, είχαν απόλυτη επιτυχία, τόσο από άποψη οργάνωσης όσο και από την άποψη της συμμετοχής του κόσμου και μάλιστα χωρίς την ανάγκη περιφρούρησης. Αυτές όμως οι εκδηλώσεις υποστηρίχθηκαν από την οργάνωση της Κορινθίας.
Την ημέρα βέβαια της συγκέντρωσης στο Λουτράκι, ο κ. Δ. Καζάκης επέδειξε άλλη μία φορά την αλαζονεία του ηγέτη, αφού καθυστέρησε την άφιξή του  για μία ώρα περίπου, τη στιγμή που τον ανέμεναν πλέον των 200 ατόμων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου. Ο λόγος : Είχε σύσκεψη με τους αυλικούς του στα Ίσθμια.
Και τώρα ερχόμαστε στο κατ΄ ευφημισμόν συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2012 στο ΣΕΦ.
·         Δεν υπήρξε επαρκής προσυνεδριακός διάλογος
·         Δεν υπήρχε πρόγραμμα εργασιών του συνεδρίου. Το πρόγραμμα ανακοίνωνε το εκάστοτε προεδρείο σε καθημερινή βάση
·         Με την έναρξη του συνεδρίου διορίσθηκε το Προεδρείο. Κάποιοι λίγοι αντιδράσαμε, αλλά επειδή δεν είμαστε οργανωμένοι το αφήσαμε και πέρασε, για να μην γίνει φασαρία με το ξεκίνημα.
·         Την πρώτη ημέρα αναγνώσθηκε ο απολογισμός πεπραγμένων της απερχόμενης προσωρινής πολιτικής επιτροπής. Ουδέποτε τέθηκε σε ψηφοφορία διότι θα κατεψηφίζετο. Όχι γιατί οι σύνεδροι κατηγόρησαν σε κάτι την Π.Π.Ε. Αντιθέτως μεγαλόθυμα δέχθηκαν ότι η Π.Π.Ε. έπραξε τα βέλτιστα δυνατά. Ενόχλησε το διθυραμβικό ύφος του απολογισμού των πεπραγμένων.
·         Τη δεύτερη ημέρα ασχοληθήκαμε με το καταστατικό του ΕΠΑΜ.
            Υπήρξαν τρείς ομιλητές – όσοι είχαν προσυνεδριακά καταθέσει         προτάσεις. Τελευταίος ο κ. Δ. Καζάκης, ο οποίος μόλις πήρε το λόγο,   με απαξιωτικό και σκαιό τρόπο ανέφερε ότι οι προηγούμενοι ομιλητές         είναι άσχετοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και προχώρησε στην       ανάπτυξη της δικής του πρότασης για καταστατικό. Ο τρόπος του            ενόχλησε ιδιαίτερα. Ο αρχηγός που μόνον αυτός γνωρίζει και κανείς       άλλος.
·         Στη συνέχεια και ενώ ανέπτυσσε το προτεινόμενο από τον ίδιο καταστατικό, με υπερφίαλο ύφος ζήτησε από το συνέδριο να επιλέξει το καταστατικό του στο σύνολο ως έχει, θέτοντας το δίλημμα, ή θα γίνει αυτό που λέω εγώ ή αλλοιώς δεν θα πάρω. Είναι έκφραση που τη συνηθίζει. Εάν δεν είμαστε αυτή τη στιγμή στα παραδοσιακά κόμματα είναι γιατί δεν αποδεχόμαστε διλήμματα αυτού του είδους, παρά τα πιθανά προσωπικά οφέλη που θα είχαμε εάν τα αποδεχόμαστε. Πιστεύει ο κ. Δ. Καζάκης ότι είναι σε θέση να τοποθετήσει τέτοια διλήμματα ; Αδελφές και παλικάρια βγήκαμε όλοι στο καφενείο.
·         Αφού έγιναν διευκρινιστικές ερωτήσεις από τους συνέδρους – 1,5 λεπτά είχε στη διάθεσή του κάθε σύνεδρος – πήρε και πάλι το λόγο ο κ. Δ. Καζάκης για να διευκρινίσει τις απορίες των συνέδρων. Κάποιοι σύνεδροι κάνανε φασαρία και δεν τον άφηναν να μιλήσει. Αντί να στραφεί στο προεδρείο και να ζητήσει τη προστασία του, εξαπολύει ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΣΚΑΣΜΟΣ»
·         Ζήτησα το λόγο επί της διαδικασίας και απαίτησα να ζητήσει αμέσως συγνώμη από το συνέδριο. Αρνήθηκε. Και τότε γύρισα στους συνέδρους και τους ζήτησα να αποχωρήσουμε ομαδικά διότι δεν είναι δυνατόν να μας υβρίζει από το βήμα και να το δεχόμαστε απαθείς.
·         Τη στιγμή εκείνη παρενέβη η ασφάλεια, με προπηλάκισε και με έβγαλε εκτός αιθούσης δια της βίας. Αλήθεια η ασφάλεια ήταν απαραίτητη ; Αφού έτσι κι αλλοιώς αποχωρούσα. Φαντάσου και να είμαστε κόμμα εξουσίας. Φίλε Καζάκη, το καλάμι είναι ατίθασο άλογο. Πρόσεξε, γιατί σύντομα θα σε ρίξει κάτω.

Την Τρίτη ημέρα και μετά από διαβούλευση ψηφίσθηκε το καταστατικό. Το δημοκρατικώτερο του κόσμου κατά τον κ. Δ. Καζάκη, το πλέον συγκεντρωτικό κατά τους νοήμονες. Όλη η εξουσία στην πολιτική γραμματεία, χωρίς καμία υποχρέωση αυτής. Κανείς επικεφαλής του κόμματος βάσει καταστατικού έτσι ώστε να διαχέεται η ευθύνη στο Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο, ο δε κ. Δ. Καζάκης να αλωνίζει μόνος. Για σου μεγάλε τιμονιέρη !!!!!!!
Ο αποκλειστικός σκοπός του ΕΠΑΜ είναι η ικανοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών του αρχηγού και της αυλής του.

Μετά από όλα αυτά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ, όπως λές και συ.

Μια και τη στιγμή που γράφω αυτό το σημείωμα έχει ήδη αποφασισθεί και υλοποιείται η συνεργασία με το κόμμα του κ. Σ. Παπαθεμελή – μπορεί και να συμφωνήσω με τον κ. Δ. Καζάκη ότι αυτή η συνεργασία είναι χρήσιμη για τους σκοπούς τους ΕΠΑΜ και θα έπρεπε να γίνει. Είναι δυνατόν όμως, κάποιος να μας πληροφορήσει με ποια διαδικασία αποφασίσθηκε αυτή η συνεργασία ; Φοβάμαι ότι το ΕΠΑΜ είναι μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Και κάτι ακόμη για να μην το ξεχάσω.
Κύριε Δ. Καζάκη, μήπως είναι δυνατόν να δημοσιεύσετε το πλήρες βιογραφικό σας, για να γνωρίζουμε από πού έρχεστε. Δεν είναι δυνατόν η ζωή για εσάς να αρχίζει το 2010. Τι κρύβετε ; Τι φοβάστε ;
Οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο δεν ανακάλυψαν κάτι για το άτομό σας. Σαν να μην υπάρχετε. Για τους γνωρίζοντες, έχει γίνει σκούπα ; Αν είναι έτσι, η περίπτωσή σας είναι ακόμα πιο σοβαρή.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ Μ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Ιδρυτικό μέλος ΕΠΑΜ
Μέλος προσωρινής συντονιστικής επιτροπής Τομέα Κορινθίας
Μέλος Τριμελούς προσωρινής συντονιστικής επιτροπής Πυρήνα Βόχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου