ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα προβλέπουν οι Γερμανοί

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, στην Ελλάδα καταγράφεται ένας πολιτικός σεισμός, γράφει η γερμανική οικονομική εφημερίδα, καθώς τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας χάνουν με δραματικό τρόπο το έρεισμά τους λόγω της κρίσης.

Πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα προβλέπουν οι Γερμανοί
Στον αντίποδα, τα κόμματα των άκρων με αντιευρωπαϊκές θέσεις ενισχύονται, καθώς η κρίση «πολώνει» την ελληνική κοινωνία. Με την πιο μακρόχρονη και βαθύτερη ύφεση από τον Β΄ Παγκόσμιο, την ανεργία σε ιστορικά υψηλά και κανένα φως στο βάθος του τούνελ, οι πολίτες είναι σε σύγχυση και απελπίζονται, κάτι που εκμεταλλεύονται οι ακραίες φωνές.
Ο Ηλίας Κασιδιάδης, που (κατά τις δημοσκοπήσεις) αναμένεται να εκλεγεί με την Χρυσή Αυγή, ξέρει τι θέλει να ακούσει το ακροατήριό του: «κάθε ξένος εργάτης παίρνει τη δουλειά ενός Ελληνας», φωνάζει στο μικρόφωνο. «Το θέμα της μετανάστευσης θα κρίνει την εθνική μας επιβίωσης», υποστηρίζει ο νεαρός που προσπαθεί να δείξει σοβαρός, μέσα στο σκούρο κουστούμι του.
Οι θέσεις του προκαλούν αίσθηση: «Εξω οι ξένοι», λέει, ξεσηκώνοντας το κοινό του σε ομιλία στα Μέγαρα. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ήθελαν τους Ελληνες νεοναζί, με το σύμβολο που θυμίζει την χιτλερική σβάστικα, να συγκεντρώνουν μεταξύ 5% και 6%.
Πέρα από την ύφεση και την απώλεια εισοδήματος, η κρίση χρέους διέλυσε το πολιτικό τοπίο, όπως καταδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις, «ιχνογραφώντας» μία προβληματισμένη χώρα, ένα Εθνος σε κομμάτια.
Τα δύο παραδοσιακά κόμματα του πολιτικού κέντρου και της μεσαίας τάξης, η συντηρητική ΝΔ και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, εναλλάσσονταν στην εξουσία από την πτώση της χούντας το 1974 μέχρι και τις τελευταίες εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, συγκεντρώνοντας μέχρι και το 80% των ψήφων των Ελλήνων. Σήμερα, φαίνεται με δυσκολία να φτάνουν το 35%........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου