ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Τι συμβαίνει στην Πάτρα; | Left.gr

Τι συμβαίνει στην Πάτρα;
Εδώ και δυο μέρες στην Πάτρα εκτυλίσσεται από τη Χρυσή Αυγή ένα πρωτοφανών διαστάσεων πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες -κυρίως σε όσους είναι εγκατεστημένοι στο κτίριο της Πειραϊκής-Πατραϊκής.

Αφορμή για το γεγονός στάθηκε η δολοφονία 30χρονου Πατρινού, για την οποία έχουν συλληφθεί τρεις Αφγανοί. Πατώντας πάνω στη δικαιολογημένη οργή και το φόβο των κατοίκων, η νεοναζιστική οργάνωση πολιόρκησε με λοστούς και μαχαίρια το χώρο του εργοστασίου, στον οποίο στεγάζονται εκατοντάδες μετανάστες. Χθες Τρίτη, μάλιστα, ήρθαν να τους ενισχύσουν και «συναγωνιστές» τους από όλη την Ελλάδα. Η κατάσταση έξω απ' το κτίριο βγήκε εκτός ελέγχου με τους νεοναζί να εφορμούν για ώρες και να επιτίθενται ενάντια στην Αστυνομία που προσπαθούσε να προστατεύσει στοιχειωδώς ανθρώπινες ζωές. Δεν μας παραξενεύει το γεγονός πως οι χρυσαυγίτες θέλησαν να τιμωρήσουν συνολικά τους μετανάστες της Πάτρας για ένα έγκλημα που διέπραξαν κάποιοι από αυτούς. Η λογική της συλλογικής ευθύνης βρίσκεται στην καρδιά της θεωρίας του ναζισμού. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής εκτελούσαν και κατέκαιγαν ολόκληρα χωριά ως αντίποινα για τις δολοφονίες Γερμανών στρατιωτών. Είναι χαρακτηριστικό πως οι κάτοικοι της Πάτρας αντέδρασαν σε αυτή τη λογική και απομόνωσαν τους αυτόκλητους προστάτες και τιμωρούς, επιλέγοντας κατά βάση να διαμαρτυρηθούν για την απουσία αστυνόμευσης και όχι να συμμετέχουν σε πράξεις αντεκδίκησης ενάντια σε ανθρώπους που καμιά συμμετοχή δεν είχαν στην αποτρόπαια δολοφονία................................

........................................Επιπλέον, η στάση των μνημονιακών κομμάτων είναι προκλητικά υποκριτική, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια ενίσχυαν την εισροή μεταναστών, επειδή αποτελούσαν φτηνή και χωρίς δικαιώματα εργατική δύναμη για τη στήριξη της ανάπτυξης. Τώρα, στην περίοδο της κρίσης και της ανεργίας, τους υποδεικνύουν ως υπεύθυνους για όλα τα δεινά. Η ελληνική πολιτεία, με συγκεκριμένες πολιτικές ευθύνες, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, κρατά σε καθεστώς παρανομίας μετανάστες που ζουν και εργάζονται χρόνια στη χώρα, βοηθώντας εκ των πραγμάτων την εργοδοσία να συμπιέζει τα εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

Τίποτα απ' τα παραπάνω, φυσικά, δεν θα ακουστεί στα ΜΜΕ. Άλλωστε το μεταναστευτικό και η δημόσια ασφάλεια αποτελούν πια κλασική μέθοδο αλλαγής της ατζέντας, όταν οι κυρίαρχες δυνάμεις δεν θέλουν να μιλήσουν για την οικονομία, την ανεργία, τους μισθούς.


ΥΓ. Πολλοί απ' τους μετανάστες που βρίσκονται στην Πάτρα είναι Αφγανοί. Ένας καλός τρόπος να μην έρχονται στη χώρα μας είναι να μην πηγαίνουμε εμείς ως στρατός κατοχής στη δική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου