ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Μαξ Κάιζερ: «Η ιδέα της κατάληψης της Ελλάδας στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της»

Με πρωτοσέλιδο την αποκλειστική συνέντευξη που πήρε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης από τον οικονομολόγο – αναλυτή Μάξ Κάιζερ κυκλοφορεί το σημερινό περιοδικό «Επίκαιρα».  Αν και για κάποιους είναι αμφιλεγόμενος ο ρόλος του Μ. Κάιζερ παραθέτουμε ολόκληρο το συγκεκριμμένο δημοσίευμα από το περιοδικό που το βρήκαμε ενδιαφέρον:
Το γνωστό Μαξ Κάιζερ συναντήσαμε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, σε μια από τις αρκετές επισκέψεις του στην Ελλάδα, την περίπτωση της οποίας παρακολουθεί στενά. Γνωστός οικονομικός αναλυτής, παρουσιαστής, παραγωγός, ακτιβιστής με έντονη δράση κατά των εταιρειών-συμβόλων της παγκοσμιοποίησης, όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan, εναντίον της οποίας διεξήγαγε καμπάνια καλώντας τον κόσμο να αγοράσει ασήμι για να ανεβεί η τιμή του κι έτσι να χρεοκοπήσει η εταιρεία, η οποία, κατά τον Κάιζερ, είχε «σορτάρει» στο μέταλλο και είχε «γυμνές» θέσεις.
Τον Ιούνιο του 2011 σε εκπομπή στο κανάλι Russia Today, όπου εμφανίζεται σταθερά με το «Keiser Report», είχε κατηγορήσει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι πρόδωσε την Ελλάδα και τον είχε αποκαλέσει «δικτάτορα που θα φύγει νύχτα»… Έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές και διαδικτυακές μεταδόσεις από την Ελλάδα για τις εξελίξεις στη χώρα μας, στις οποίες αναφέρεται διαρκώς, και είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές διεθνώς στο χώρο της «αντισυμβατικής» οικονομικής ανάλυσης και του ακτιβισμού κατά της  παγκοσμιοποίησης, των τραπεζών και των οίκων αξιολόγησης, με προγράμματα και παρουσίες από το BBC μέχρι το Al Jazeera και την… ιρανική τηλεόραση.
Ο Κάιζερ ήρθε στο ραντεβού μαζί με τον Χιούγκο Σαλίνας Πράις, έναν ηλικιωμένο, γνωστό διεθνώς Μεξικανό επιχειρηματία, ο οποίος έχει αναθέσει πλέον στο γιο του τις οικογενειακές επιχειρήσεις και ασχολείται με την προώθηση ιδεών για την εξυγίανση του νομισματικού συστήματος, πρωτίστως στη χώρα του, αλλά και διεθνώς, στη βάση της επανασύνδεσης των νομισμάτων με πολύτιμα μέταλλα – κυρίως ασήμι.
Ο Κάιζερ θεωρεί ότι με την υπογραφή των Μνημονίων το ελληνικό πολιτικό σύστημα παρέδωσε στους ξένους την εθνική κυριαρχία και το μέλλον των Ελλήνων και επισημαίνει ότι στόχος του προγράμματος που επιβάλλεται στην Ελλάδα δεν είναι η οικονομική ανάκαμψη, αλλά η αρπαγή του πλούτου και η διαιώνιση του ελέγχου της χώρας. Περιγράφει αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη ως μια οργανωμένη επιχείρηση σταδιακής κατάληψης όλων των κρατών από παγκόσμια οικονομικά κέντρα.
- Κύριε Κάιζερ, υπάρχει κάτι άλλο που «κρύβεται» πίσω από την τρόικα και τη συνταγή της, πέραν της προφανούς δημοσιονομικής συζήτησης και της διαφωνίας για τα μέτρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου