ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ακόμη μία αληθινή ιστορία ασφαλισμένης της Ασπίς Πρόνοια...!!!Οι αληθινές ιστορίες των ασφαλισμένων της "Ασπίς Πρόνοια" φτάνουν διαρκώς στα γραφεία του Συλλόγου Ζημιωθέντων. Προσωπικά δράματα που εκτυλίσσονται καθημερινά λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας του ελληνικού κράτους και που συχνά αποσιωπούνται εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος. 

Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια συνεχίζει να κοινοποιεί τις ιστορίες αυτές σε ΜΜΕ και πολιτικούς, ώστε να μην ξεχαστεί το μεγαλύτερο ασφαλιστικό σκάνδαλο στην ιστορία της Ε.Ε.


"Το 1992 η Ν.Κ. σύναψε οικογενειακό συμβόλαιο υγείας στην Ασπίς Πρόνοια. Τότε η κόρη της είχε μόλις γεννηθεί. Το 2002 το δεκάχρονο κορίτσι αρρώστησε από αυτοάνοσο νόσημα, ωστόσο η οικογένεια έκανε χρήση του συμβολαίου που είχε με την Ασπίς για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα. 
Τον Σεπτέμβριο του 2009, με το κλείσιμο της εταιρείας ξεκινά ο Γολγοθάς και γι' αυτή την οικογένεια. Καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν δεχόταν να ασφαλίσει το κορίτσι λόγω του προϋπάρχοντος αυτοάνοσου νοσήματος, ενώ δεν είχε και ουδεμία φαρμακευτική κάλυψη. Σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατη η κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών αναγκών της κοπέλας. 
Αναρωτιόμαστε πότε επιτέλους θα δικαιωθούν οι χιλιάδες ασφαλισμένοι που συνεχίζουν να υπομένουν στωικά τις συνέπειες της εγκληματικής αδιαφορίας του ελληνικού κράτους..."

ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου