ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Υπάρχει διέξοδος. Εδώ και τώρα εκλογές για Συντακτική Εθνοσυνέλευση!



Η παραίτηση από το κοινοβούλιο δεν θα γίνει για να προκληθούν εκλογές. Τι να τις κάνουμε τις εκλογές για ένα ανήμπορο, ανίσχυρο και προσχηματικό κοινοβούλιο; Γιατί να πάμε ξανά σε εκλογές που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, εκτός ίσως από την κατανομή του κρατικού φέουδου και της κρατικής επιχορήγησης ανάμεσα σε κόμματα και δελφίνους της εξουσίας; Δεν ήταν ποτέ και δεν είναι πολύ περισσότερο σήμερα δημοκρατία αυτή.

Η παραίτηση από το κοινοβούλιο θα πρέπει να γίνει με μοναδικό σκοπό να συγκροτηθεί ένα αντίπαλο δέος μέσα στην ίδια την χώρα. Ένας αντίπαλος κοινωνικοπολιτικός πόλος που θα εκφράζει στην πράξη την μεγάλη πλειοψηφία του λαού και δεν θα αναγνωρίζει το σημερινό καθεστώς σε όλες του τις εκδοχές. Πρόκειται για την δημιουργία μιας δυαδικής εξουσίας, όπου ο λαός θα κληθεί να επιλέξει στην πράξη ποια μορφή και πρόγραμμα διακυβέρνησης τον εκφράζει.

Το κυρίαρχο πολιτικό αίτημα αυτού του αντίπαλου πόλου δεν μπορεί παρά να είναι μόνο ένα: εκλογές εδώ και τώρα για Συντακτική Εθνοσυνέλευση με σκοπό την σύνταξη και ψήφιση νέου Συντάγματος που να διασφαλίζει τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού και την δημοκρατική εξέλιξη της χώρας. Στις σημερινές συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει καμιά άλλη δημοκρατική διέξοδος στο καταστροφικό αδιέξοδο που έχει οδηγήσει την χώρα και τον λαό της το καθεστώς που έχει επιβληθεί από το ευρώ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.

Για να γίνει δυνατό κάτι τέτοιο οι δυνάμεις που στην πράξη στρατεύονται στην υπόθεση του λαού και έχουν κάνει την επιλογή τους στο πλευρό του, οφείλουν να πράξουν τρία πράγματα:

Πρώτο: Να ζητήσουν εδώ και τώρα την παραίτηση της κυβέρνησης και την διάλυση του κοινοβουλίου προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τις εκλογές της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. Καμιά άλλη πολιτική λύση εντός του υπάρχοντος κολοβού και προσχηματικού κοινοβουλευτισμού δεν είναι αποδεχτή.

Δεύτερο: Να καλέσουν τον λαό σε μαζική Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας με σκοπό να καταλάβει και να πάρει στα χέρια του επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, υποδομές, δημόσια διοίκηση και ζωτικές υπηρεσίες του κράτους που σήμερα βρίσκονται στην κατοχή, ή την κηδεμονία των ξένων επιτρόπων και αρμοστών.

Τρίτο: Να δημιουργήσουν μια προσωρινή υπηρεσιακή κυβέρνηση από τις δυνάμεις που συμμετέχουν ενεργά στην Γενική Πολιτική Απεργία, η οποία θα αναλάβει την προκήρυξη και την διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών για Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Μέχρι την ψήφιση του νέου Συντάγματος η προσωρινή αυτή κυβέρνηση θα λειτουργεί ως επιτελείο διαχείρισης των υποθέσεων του κράτους με γνώμονα το εθνικό και λαϊκό συμφέρον, αλλά και με άμεση συμμετοχή του λαού διαμέσου των οργανώσεών του.

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα σήμερα; Γίνεται ήδη στην Πορτογαλία. Γι’ αυτό και τα διεθνή ΜΜΕ την έχουν αποκλείσει από την ειδησεογραφία. Όπως έκαναν τα δυο τελευταία χρόνια με την Ισλανδία...................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου