ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Διεθνής διασυρμός για τη σύλληψη Βαξεβάνη



Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα λόγω της δίωξης του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού HOT DOC Κώστα Βαξεβάνη έπειτα από τη δημοσίευση της «λίστας Λαγκάρντ» καθώς τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης της Ευρώπης αλλά και εκτός της ηπείρου περιγράφουν τα γεγονότα με τα μελανότερα χρώματα. 

«Δημοσιογράφος αποκαλύπτει φοροφυγάδες και συλλαμβάνεται» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung» η οποία στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρεται στα ονόματα συγγενών πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που εμπεριέχονται στην εν λόγω λίστα και καυτηριάζει την κωλυσιεργία των ελληνικών αρχών να αξιοποιήσουν τη λίστα με τους καταθέτες στην ελβετική τράπεζα HSBC. 

Στο ίδιο ύφος και το περιοδικό “Der Spiegel” το οποίο αναφέρθηκε διεξοδικά στην υπόθεση της σύλληψης του Κώστα Βαξεβάνη, λίγες ημέρες μετά το άρθρο του με το οποίο υποστήριζε πως οι Έλληνες πολιτικοί δεν αξίζουν την επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής. Το γερμανικό περιοδικό αναδημοσιεύει τις δηλώσεις του κ. Βαξεβάνη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου ανέφερε πως αντί οι αρχές να ζητούν την αλήθεια, καταζητούν έναν δημοσιογράφο.  

«Η λίστα ανεβάζει την ένταση στην Ελλάδα» ανέφερε και η αμερικανική εφημερίδα New York Times ενώ και η Wall Street Journal έκανε λόγο για το «ένταλμα σύλληψης σε Έλληνα δημοσιογράφο που αποκάλυψε τη λίστα φοροφυγάδων». 

Το γαλλικό περιοδικό L'Humanité κάνοντας αναφορά στην υπόθεση έγραψε χαρακτηριστικά «Στην Ελλάδα δεν πρέπει να λες την αλήθεια διότι συλλαμβάνεσαι». 

ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου