ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Τέλη-φωτιά απειλούν τους ιδιοκτήτες σε “κόκκινους” δήμους

(Οπως στον δημο μας...)

Να οργανωθούμε, να μην πληρώσει κανείς!!

http://e-build.gr/wp-admin/media-upload.php?type=file&tab=library&post_id=10398&post_mime_type=&context=&s=domo&m=0#Έως και 10 φορές πιο ακριβά Τέλη Ακίνητης Περιουσίας θα πληρώνουν όσοι έχουν στην κυριότητά τους ακίνητο σε κάποιον από τους δεκάδες, ανά την Ελλάδα, υπερχρεωμένους δήμους. Αυτό προβλέπει διάταξη του μνημονίου 3, με την οποία οι ιδιοκτήτες ουσιαστικά καλούνται να… συνεισφέρουν σε χρήμα, προκειμένου οι «κόκκινοι» Δήμοι να εξυγιανθούν οικονομικά. Η συγκεκριμένη ρύθμιση, όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς, αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα για χιλιάδες ιδιοκτήτες που ήδη πληρώνουν υψηλούς και δυσβάστακτους φόρους.
Δεκαπλασιασμός
Σήμερα, το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, διαμορφώνεται ανά Δήμο από 0,25 έως 0,35‰. Το ποσοστό αυτό, εφεξής, θα είναι δυνατό να αυξηθεί έως και 3‰, ανάλογα με την «μαύρη» τρύπα στον προϋπολογισμό των δήμων.
Όπως, δηλαδή, επισημαίνεται στο μεσοπρόθεσμο «εφόσον η εκτέλεση του προϋπολογισμού του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξακολουθεί να παρουσιάζει σοβαρή απόκλιση σε σχέση με τους τιθέμενους στόχους, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών που εκδίδεται ύστερα από αιτιολογημένη εισήγηση του Παρατηρητηρίου, υπάγεται υποχρεωτικά σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης».
Πηγη: http://e-build.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου