ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012



Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
των μηχανικών


Τα συλλογικά όργανα, η Διοικούσα Επιτροπή και η Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με βάση σχετική εισήγηση του προέδρου ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτζη αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του ΤΕΕ και των διπλωματούχων Μηχανικών έως την ψήφιση στη Βουλή του κρατικού προϋπολογισμού 2013,(πιθανή ημερομηνία Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012), τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου είναι η συνεχιζόμενη ύφεση και η επιδείνωση των δεικτών της οικονομίας, για έκτη συνεχή χρονιά.
Συγκεκριμένα η κεντρική αντιπροσωπεία ΤΕΕ, η λεγόμενη «Βουλή των μηχανικών»,που συνεδρίασε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, με ευρεία πλειοψηφία έκανε δεκτή την εισήγηση της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ, για συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι την ψήφιση
του προϋπολογισμού 2013, εξουσιοδοτώντας παράλληλα τη Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ «να αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων και την μορφή τους ή την αναστολή
των κινητοποιήσεων, τις προτάσεις και την τακτική που θα ακολουθηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις».
 Η απόφαση και το πλαίσιο, που όρισε η κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων εγκρίθηκε από την Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ.
Ειδικότερα προβλέπεται μέχρι την ημέρα ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού η συνέχιση της αναστολής λειτουργίας όλων των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του ΤΕΕ και των υπηρεσιών της Τράπεζας Πληροφοριών. Επίσης για το ίδιο διάστημα η συνέχιση της αποχής όλων τωn εκπροσώπων και των μελών του ΤΕΕ,(διπλ. μηχανικοί δημοσίου, εργολήπτες, μελετητές, μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες), από όλες τις επιτροπές, τα συμβούλια και τις τεχνικές εκπροσωπήσεις σε όλη τη χώρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου