ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

EurobanK: Οι ξένοι δεν συμμετειχαν και παιρνουν το ρίσκο.




Η χαμηλότερη της αναμενόμενης συμμετοχή των ξένων κατόχων ελληνικού χρέους στο πρόγραμμα επαναγοράς σηματοδοτεί την πεποίθηση τους για την βελτιωμένη προοπτική της ελληνικής οικονομίας, όπως τονίζει σε έκθεση της η διεύθυνση μελετών της Eurobank.

Κι αυτό γιατί όπως εξηγεί η μειωμένη συμμετοχή των ξένων επενδυτών δείχνει ότι περίπου τα 2/3 των ξένων κατόχων του ελληνικού χρέους είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τον κίνδυνο που συνεπάγεται η περαιτέρω διακράτηση των ελληνικών τίτλων. Αναλυτικά : Οι ελληνικές τράπεζες βρέθηκαν στο δίλημμα «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» και αναμένεται να καλύψουν το κενό που αφήνουν οι ξένοι ομολογιούχοι.

•    Μετά την απόσυρση χρέους ονομαστικής αξίας 30 δισ. ευρώ ο κεντρικός στόχος είναι η υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και η επανεκκίνηση της οικονομίας.

•    Η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών καθυστερεί και επηρεάζει αρνητικά τη ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας.

•    Το ποσοστό ανεργίας στο 26% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού  το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας ανάμεσα στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ.


ταρζαν | 11/12/2012 20:35
Γιατί να τα δώσουν κορόιδα είναι ?αφού διέπονται απο το αγγλικό δίκαιο και θα τα πάρουν στο ακέραιο βρέξει χιονίσει!! ...Από το 2012 και μετά, το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους θα υπάγεται πλέον στο αγγλικό Δίκαιο, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα σε σχέση με ό,τι ίσχυε προ Μνημονίου. Συγκεκριμένα, σε σύνολο εκτιμώμενου δημόσιου χρέους 319 δις ευρώ για το τρέχον έτος, τα 249 δις ευρώ ή το 78% του ελληνικού χρέους θα διέπεται από το αγγλικό Δίκαιο, ενώ μόλις 70 δις ευρώ ή το 22% θα διέπεται από το ελληνικό Δίκαιο και θα αφορά κυρίως σε ομόλογα που κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς και σε έντοκα γραμμάτια. Αυτό θα συμβεί καθώς χρέος ύψους 179 δις ευρώ θα προέρχεται από τους επίσημους δανειστές της χώρας μας –τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, το ΔΝΤ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας–, που διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο, και σε σύνολο χρέους ύψους 140 δις ευρώ, που θα έχει απομείνει στην κατοχή του ιδιωτικού τομέα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του PSI, μεγάλο μέρος αυτού, που ίσως φτάσει και τα 70 δις ευρώ, θα διέπεται από το αγγλικό Δίκαιο.
Πηγη: Πρωτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου