ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Στην Κόρινθο ολα αυτά...

Σύγκρουση Original και Χρυσής Αυγής

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκαν μέλη του συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ «Original 21 Κορίνθου», την ώρα που συγκέντρωναν τρόφιμα και ρούχα για άπορους και κρατούμενους.
Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου η Original 21 Κορίνθου πραγματοποιούσε συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενος που τα έχουν ανάγκη.
«Την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που πέντε άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, πέντε φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόπς τους επιτέθηκαν.
Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη….
Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής.
Ούτε ένα βήμα πίσω», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Original 21 Κορίνθου
Ανακοίνωση συμπαράστασης και καταδίκης του επεισοδίου εξέδωσαν κι άλλοι σύνδεσμοι της Original. «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση από φασιστοειδή σιχάματα, που δέχθηκαν αδέρφια μας ΑΕΚτσηδες απ΄την Κόρινθο την ώρα που έδειχναν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς άπορους συνανθρώπους μας στην περιοχή τους. Σαν clubs της Original21, πιστά στη διακήρυξη της μαμάς Original, ενεργοποιούμε τη “συμμετοχή” σε ευρύτερη κοινωνική κλίμακα.
Η κουλτούρα μας φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους που είτε προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για το ποιοι είμαστε, βλέπε ΟΑΚΑ, είτε επιτίθενται άνανδρα σε δράσεις μας, βλέπε Κόρινθος. Η επίθεση εναντίων ΑΕΚτσήδων μόνο ατιμώρητη δεν θα μείνει και θα μας βρει απέναντι τους μαζικά».
Υπενθυμίζεται πως μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν επιτεθεί στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος. Η Original 21 είχε πάρει θέση για την επίθεση τονίζοντας πως «θα πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με αυτό το καρκίνωμα των φασιστών».
«Εμείς ως Orisginal 21, ως απόγονοι προσφύγων/μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι, θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη ότι είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας», τόνιζε στην ανακοίνωσή του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ.
“Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη σου ελπίδα” (pics+vid)
Γράφει ο: Γ. Παπαδημητρόπουλος
Άλλο ένα επεισόδιο ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και την ORIGINAL 21, αυτή τη φορά στην Κόρινθο, ήρθε για να μας υπενθυμίσει ότι τελικά, παρά το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο θεωρείται ανά τον κόσμο το όποιο του λαού και πολλοί πόνταραν πάνω του για να εδραιωθούν στην εξουσία, ίσως να είναι ο πρώτος πυλώνας επανάστασης.
Και μάλιστα εντελώς ξεκάθαρος και μακριά από συμφέροντα πολιτικά. Για τη φυσιογνωμία της ORIGINAL 21 δεν χρειάζεται να γράψουμε και πολλά. Αρκεί να γνωρίζει κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών, με σαφέστατη τοποθέτηση μέσα και έξω από το πολιτικό σκηνικό.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ότι δεν υπάρχει χειρότερο μαρτύριο από το να είσαι: Ροκάς, ΑΕΚτζής και αριστερός. Δεν ρωτήθηκε και δεν πρόσθεσε φυσικά, ότι το μαρτύριο μεγαλώνει όταν έχεις απέναντί σου φασίστες.
Φασίστες που το πολιτικό σύστημα της χώρας εκκόλαψε τόσα χρόνια και μάλιστα μέσα στη φωλιά της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, έθρεψε αργότερα τοποθετώντας σε άλλους τομείς ακόμα και σε υπουργικές θέσεις και πλέον είδε τους χειρότερους από αυτούς να μπαίνουν με στρατιωτικό βήμα στη βουλή και να ανοίγουν τα σαγόνια τους για να δαγκώσουν, τα χέρια που μέχρι τώρα τους έτρεφαν.
Μάταια πια προσπαθούν οι δήθεν σοκαρισμένοι, να μαζέψουν την κατάσταση. Έτσι ο κ. Βενιζέλος για παράδειγμα, θέλει τώρα τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και έχει κηρύξει ανένδοτο, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά οι συγκεκριμένες κινήσεις ενός πολιτικού αρχηγού που στηρίζει με νύχια και με δόντια το μνημόνιο και ενός κόμματος διαφθοράς και διαπλοκής, το μόνο που καταφέρνει είναι να τους δυναμώνει. Άραγε ποιος είναι ο στόχος του;
Γιατί το κάνει; Μα για να αποδυναμώσει την άλλη πλευρά, αυτή που πραγματικά μπορεί να τους σταματήσει και δεν είναι άλλη από την αριστερά. Διότι η αριστερά έχει μάθει να δίνει μάχες και δυστυχώς για τους φασίστες, δεν έχει μάθει να τις χάνει.
Από την άλλη, έχουμε τον κ. Δένδια και το κόμμα της Ν.Δ. που υιοθετεί την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, κάνοντας δήθεν καθαρίσεις, δημιουργώντας στρατόπεδα συγκέντρωσης και με επιχειρήσεις σκούπα και άλλα τέτοια γραφικά σε “βίλες”, τάχα χτυπάει τους μετανάστες και τους… κουκουλοφόρους.
Φυσικά οι φωτογραφίες που δείχνουν κουκουλοφόρους “παρέα” με αστυνομικούς στις διαδηλώσεις, ουδόλως προβληματίζουν τον κ. Δένδια. Δεν δίνουν… ψηφαλάκια βλέπετε.
Μ΄αυτά και μ΄εκείνα, η μοναδική ελπίδα για να κοπεί το κεφάλι του φιδιού, είναι για άλλη μια φορά η κερκίδα. Το είχε τραγουδήσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε στοίχους που γράφτηκαν το 1993:
“Τα παιδιά στην κερκίδα
είναι η μόνη σου ελπίδα ελπίδα
πρωινός ουρανός

Σταυρωμένη πατρίδα
μες στα μάτια σου είδα αχ είδα
της ανάστασης φως.

Κι ας μη μου ’χεις χαρίσει ποτέ
ένα χάδι ως τώρα
πάντα εδώ θα γυρνώ.

Από πείσμα και τρέλα θα ζω
σε τούτη τη χώρα
ώσπου να ’βρω νερό
γιατί ανήκω εδώ”.

Η ORIGINAL 21 στην ουσία δείχνει το δρόμο. Δεν μιλάω για το ξύλο και τη βία. Δεν είναι εκεί το point. Εκεί εστιάζουν όσοι δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν.
Το βασικό είναι ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους τρομαγμένους Έλληνες, τα παιδιά της ORIGINAL 21 ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στα… οργκ και τα τρολ της Χρυσής Αυγής και τους κάνει να μετράνε… απώλειες. Απλά, μάγκικα και χωρίς φόβο τους κάνει να μοιάζουν με… γκόλουμ.
Πριν από καιρό στο Περιστέρι, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Χ.Α. Θα άνοιγε γραφεία στο ίδιο κτήριο με αυτά της τοπικής ORIGINAL 21. Η αντίδραση άμεση, το πανό: “Ρε ούτε να το σκέφτεστε”, σηκώθηκε στα γραφεία του συνδέσμου και φυσικά γραφεία δεν άνοιξαν ποτέ. (φωτό 1 και 2)
Μετά την επίθεση στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, ο κεντρικός σύνδεσμος της ORIGINAL21 εξέδωσε ανακοίνωση, επικηρύσσοντας τους δράστες. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση η Χ.Α. (φωτο 3)
Και τώρα στην Κόρινθο, η ORIGINAL 21, έπραξε τα… δέοντα μετά την επίθεση του δέχτηκαν τα μέλη της και θα συνεχίσει να μοιράζει τρόφιμα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. (φωτό 4)
ΥΓ: Λέτε σε λίγο καιρό θα έχουμε… πεσίματα της αστυνομίας σε συνδέσμους της ORIGINAL 21; Για να δούμε

Φωτογραφίες Άρθρου

Φωτογραφία 1Φωτογραφία 2Φωτογραφία 3Φωτογραφία 4

Βίντεο Άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου