ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Με τη θέση αυτή ο κ. Τατούλης ξεπέρασε και τη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας τις ναζιστικές αντιλήψεις περί συλλογικής ευθύνης».


Επίθεση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη σχετικά με το θέμα των καταυλισμών των ΡΟΜΑ και της εντολής που έδωσε ο κ. Τατούλης για την διάλυσή τους, έκανε με ανακοίνωσή του το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωση ο Τατούλης παρουσιάζεται χειρότερος απο την Χρυσή Αυγή…(τι άλλο θα μας πεί το κόμμα της χαράς;)
Αμεση όμως ήταν η απάντηση απο την Τρίπολη που ασφαλώς θα ανοίξει ένα πόλεμο ανευ προηγουμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κύκλοι του Πέτρου Τατούλη σχολίασαν στο moriasnews την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ως εξής:
“Ακουσον-άκουσον μιλούν για τους Ρομά οι Σταλινικοί του ΣΥΡΙΖΑ, που εξαφάνισαν τους Ρομά απο την Σοβιετικλή Ενωση και όπου γής….οι άνθρωποι αυτοί εκφράζουν τον  πιο χυδαίο ναζισμό με τις απόψεις που υιοθετούν. Ο Τατούλης ζήτησε να σταματήσει η ασυδοσία και η ατιμωρησία που εξασφαλίζουν τα γκέτο. Μίλησε για την κοινωνική ενσωμάτωση αυτών των ανθρώπων που σαφώς δεν είναι όλοι ίδιοι. Αν τολμά ο ΣΥΡΙΖΑ ας ξεφύγει απο τα Σταλινικά πρότυπα των γκέτο-γκουλάνκ και ας καταθέσει προτάσεις για την ενσωμάτωση τους στην Ελληνική κοινωνία.Η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θέλει πάρκινγκ ψυχών αλλά πολίτες ανεξάρτητα απο το χρώμα ή η την οποιαδήποτε ιδιομορφία τους και θα κάνει αγώνα με την Ευρωπαϊκή Ενωση για να το πετύχει αυτό.Παράλληλα όμως είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τους Πελοποννήσιους πολίτες και να σταματήσει την ατιμωρησία των γκέτο.Τελεία και παύλα”
Η πολύ σκληρή πολιτική δήλωση απο την Τρίπολη ήταν η απάντηση στην παρακάτω ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ:

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η έκκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη προς την Αστυνομία να καταστρέψει άμεσα τους καταυλισμούς των Ρομά, προτού λυθεί το ζήτημα της μετεγκατάστασης τους σε νέους αξιοπρεπείς χώρους, «κινείται εκτός του πλαισίου της διεθνούς νομιμότητας και προσβάλλει τόσο το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα πρόσβασης σε κατοικία όσο και την αρχή της ίσης μεταχείρισης. Με τη θέση αυτή ο κ. Τατούλης ξεπέρασε και τη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας τις ναζιστικές αντιλήψεις περί συλλογικής ευθύνης». και συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Υπενθυμίζουμε στον κ. Περιφερειάρχη σ’ ένα κράτος δικαίου υπεύθυνοι για τις όποιες παράνομες πράξεις είναι τα άτομα που τις τελούν και όχι οι συγγενείς τους, οι γείτονές τους, τα μέλη της κοινότητάς τους. Και σε κάθε περίπτωση η τιμωρία τους δεν μπορεί να περιλαμβάνει τον εκπατρισμό ή το διωγμό από την οικία. Μετά από δεκαετίες απαξίωσης και περιθωριοποίησης των Ρομά από το ελληνικό κράτος -που οδήγησαν και οδηγούν μεγάλα τμήματα αυτών των ανθρώπων στην παραβατικότητα και σε αντικοινωνικές συμπεριφορές- είναι χρέος της Πολιτείας να διαμορφώσει όλες εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν την ομαλή κοινωνική ένταξη των Ρομά σε καθεστώς πλήρους ισοτιμίας στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας και, μέχρι να αναπτυχθούν τέτοιες πολιτικές, κάθε κρατικό όργανο οφείλει να απέχει από κατασταλτικές ενέργειες που αφήνουν απροστάτευτους τους Ρομά και συμβάλουν στην όξυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Και η ανακοίνωση κλείνει:
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα εργαστεί για την οικοδόμηση ισχυρών συμμαχιών ανάμεσα στα λαϊκά στρώματα της πλειονότητας και των Ρομά με σκοπό να σπάσει ο φαύλος κύκλος της περιθωριοποίησής τους»
( Εδω η δήλωση Τατουλη για τους ΡΟΜΑ: 
http://ppel.gov.gr/2012/12/%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%81/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου