ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο δήμος Βέλου-Βόχας Κορινθίας τι κάνει? Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

Τα φετινά απόβλητα ελαιουργείου στην θάλασσα
"Χωματερή στην οδό Παπανδρέου στην παραλία Βραχατίου
Η παράνομη περίφραξη οικοπέδου μέσα στον αιγιαλό και παραλία στο Βραχατι





Η παράνομη περίφραξη αιγιαλού και παραλίας στο Βραχατι





Το υπουργείο επιβάλλει υψηλά πρόστιμα σε όσους ρυπαίνουν η καταστρέφουν το περιβάλλον όπως βλέπετε πάρα κάτω την απόφαση!
Ο δήμος Βέλου-Βόχας Κορινθίας τι κάνει? Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!
Ως πότε? 
  • Τρια (3) ολόκληρα χρόνια και δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως με την παράνομη περίφραξη του φερόμενου ως οικοπέδου μέσα στην κόκκινη γραμμή αιγιαλού και παραλίας στο ρηχό λιμάνι!!
  •  Τρια (3) χρόνια διαχείρισης και η χωματερή ζει και βασιλεύει πάνω από τον σινεμά ΛΑΙΣ! Γιατί δεν παρεμβαίνουν να φράξουν το οικόπεδο και να καταλογίσουν στον ιδιόκτητη του τα έξοδα της?
  • Τι έκαναν με τα φετινά απόβλητα των ελαιουργείων? Επέβαλαν τα ανάλογα πρόστιμα και ποινές?
Έτσι θα πάνε άραγε στις εκλογές!!!!!


"ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ » Επιβολή προστίμων από τον Ειδικό Γραμματέα Επιθεώρηση​ς Περιβάλλον​τος και Ενέργειας


Αθήνα, 27 Μαρτίου 2013
  
Επιβολή προστίμων από τον Ειδικό Γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας:
 
Ο Ειδικός Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μ. Κουρουζίδης, υπέγραψε την επιβολή προστίμων, μετά από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, σε 14 μονάδες, συνολικού ύψους 549.281 ευρώ.
Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν σε Λειτουργία ΧΥΤΑ χωρίς Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων, ανεξέλεγκτη διάθεση υγρών αποβλήτων ελαιουργείου και μη σύννομη διάθεση τέφρας πυρηνόξυλου, υπέρβαση των οριακών τιμών εκπομπής διοξειδίου του θείου, ανεξέλεγκτη απόρριψη ή διάθεση υγρών και στερεών αποβλήτων και επικινδύνων αποβλήτων, μη τήρηση προβλεπομένων αναφορικά με την εκμετάλλευση του λατομικού χώρου, αυθαίρετη διάνοιξη χωμάτινου δρόμου εντός ζώνης αιγιαλού - παραλίας, λειτουργία μάνδρας οικοδομικών υλικών χωρίς Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων κά.
Μεταξύ των μονάδων στις οποίες επιβλήθηκαν τα πρόστιμα, περιλαμβάνονται: τρεις δήμοι, δύο εργοστάσια τροφίμων και ποτών, δύο μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού, εταιρία παραγωγής μολύβδου από ανακύκλωση συσσωρευτών, βιομηχανία εκτυπώσεων – βιβλιοδεσίας, βιομηχανία κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων με επιψευδαργύρωση και ηλεκτροστατική βαφή, αγροτικός συνεταιρισμός, μονάδα πυρηνελαιουργείου βιομηχανία εκτυπώσεων – βιβλιοδεσίας, λατομείο αδρανών υλικών και μάνδρα οικοδομικών υλικών .
 
 
Περισσότερα και αναλυτικά στοιχεία παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=396&language=el-GR)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου