ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Περί Βραχατίου ο λόγος.

Θα επαναλάβω κατ'αρχήν τον τίτλο της τελευταίας έκδοσης της τοπικής εφημερίδας του κ. Δημ.Μασούρη εκ Ζευγολαίου "Το βήμα της Βόχας":
"ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ"!!!
Αναφέρεται η εφημερίδα στον νέο πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Βραχατίου κ. Γιώργο Δαληβίγκα και εκθειάζει στο άρθρο του, την εργατικότητα του και την άμεση παρέμβαση του στην καθαριότητα του Βραχατίου.
Βέβαια περισσότερο καταναλώνεται σε κριτική εναντίον μου, λες και είμαι δημόσιο πρόσωπο, αλλά νομίζω οτι όλοι καταλαβαίνουν γιατί το κάνει.
Επί της ουσίας όμως, πράγματι ο Γιώργος Δαληβίγκας μόλις ανέλαβε καθήκοντα προέδρου έδειξε και δείχνει καθημερινά, δείγμα πως πρέπει να λειτουργεί ένας πολίτης που αναλαμβάνει δημοτικά καθήκοντα.
Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μαζί με τον Βαγγέλη Δαληβίγκα και συνεπικουρούμενος από τον Γρηγόρη Παπούλια, ανάστησαν την παραλία, κλάδεψαν τα αρμυρίκια του παραλιακού πεζόδρομου που είχαν να κλαδευτουν 3 ολόκληρα χρόνια, μάζεψαν αμέσως τα κλαριά και τα πήγαν μάλλον στου Ραψωματιώτη για pellet, ξεχορτάριασαν όλη την παραλιακή ζώνη, καθάρισαν και φώτισαν την παιδική χαρά, μάζεψαν όλα τα σκουπίδια και συνεχίζουν να τα μαζεύουν καθημερινώς και ανελλιπώς, πάντα παρόντες σε όλες τις πάρα πάνω ενέργειες!!!
Αξίζουν λοιπόν πραγματικά συγχαρητήρια στον νέο μας πρόεδρο και στους συνεργάτες του!

Ξέχασε όμως ο κύριος Μασούρης να γράψει στο άρθρο του, ποιος είναι ο Γιώργος Δαληβίγκας!!!

Ξέχασε να γράψει οτι ΔΕΝ ανήκει στην παράταξη του δημάρχου-τον οποίον υποστηρίζει ακραδαντως η εφημερίδα του-άλλα ανήκει στην αντιπολίτευση!!!
Ξέχασε να γράψει οτι ΔΕΝ είναι δημοτικός σύμβουλος αλλά εξελέγη στο Τοπικό Συμβούλιο Βραχατίου με το ψηφοδέλτιο του τέως δημάρχου Θόδωρα Λαμπρόπουλου!
Ξέχασε να γράψει οτι 3 χρόνια τώρα δημοτικής αρχής του κ. Παπκυριάκου και των φίλων του που τον στηρίζουν, όλα όσα περιέγραψα πάρα πάνω ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, γιατί δεν υπήρχε ο Γιώργος Δαληβίγκας , της αντιπολίτευσης, ως πρόεδρος του Βραχατίου!
Ξέχασε να ρωτήσει που τα βρήκε τα λεφτά ο Γιώργος και πλήρωσε όσους δούλεψαν τοσες μέρες,- οχι τον Βαγγέλη, διότι αυτός δούλεψε αφιλοκερδώς,- γιατί τοτε θα μαθαινε οτι τα λεφτά τα βαζει απο την τσέπη του!
Ξέχασε επισης να γράψει οτι κανονικα την αρμοδιοτητα αυτη της καθαριοτητας την έχουν και την είχαν οι αντιδήμαρχοι καθαριότηταςτου κ. Παπακυριάκου που 3 χρονια τώρα δεν καταφεραν ουτε τα αρμυρικια να κλαδευουν με αποτελεσμα κυρίως να φαίνεται εγκαταλελειμμένος ο πεζοδρομος αλλά και να  χανεται η θεα και η δροσια της θαλασσας απο τα μαγαζιά της παραλίας, ενω ο Γιώργος χωρίς τις αρμοδιότητες αυτές τα καταφέρνει καλύτερα απο τους αντιδημάρχους!

Και για του λόγου το αληθές, παραθέτω και μερικές φωτογραφίες που δείχνουν πως ηταν η κατάσταση τα 3 προηγούμενα χρονια δηλαδη απο το 2010 εως το 13 και πως είναι τώρα με την παρέμβαση του προέδρου του Βραχατιου (της αντιπολίτευσης μην ξεχνάμε).
Ιούνιος 2011

Αυγουστος 2011

Αυγουστος 2011

Δεκεμβριος 2012

Η παρανομη περίφραξη του αιγιαλού Μάρτιος 2013

2012

Μάρτιος 2013

Διάρκεια κλαδέματος Απρίλιος 2013

Διαρκεια μαζέματος κλαριών Απριλιος 2013

Τελικό αποτέλεσμα Γιωργου Δαληβιγκα και οχι του αντιδήμαρχου !
9 Απριλίου 2013




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου