ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τρία χρόνια πήδημα τζάμπα!


MOODY'S

«Μη βιώσιμο» το ελληνικό χρέος

«Μη βιώσιμο» θεωρεί το ελληνικό χρέος η Moody's παρά την πρόσφατη αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τη Fitch, ενώ θεωρεί πολύ πιθανό να χρειαστεί νέα ελάφρυνση στο χρέος που κατέχουν οι ιδιώτες.

«Μη βιώσιμο» το ελληνικό χρέος
Κάνει επίσης λόγο για «χαμηλές προοπτικές ανάπτυξης» και για «πολιτική αστάθεια», γεγονότα που κατά τον οίκο αξιολόγησης καθιστούν το χρέος «μη βιώσιμο», ενώ αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει η Ελλάδα στις αγορές αποφεύγει να απαντήσει αναφέροντας: «Η Moody's γνωμοδοτεί αποκλειστικά για τη βούληση και την ικανότητα μίας κυβέρνησης να αποπληρώσει το χρέος της».
Εφτασε στο 166,3% του ΑΕΠ
Στα 309,3 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος
Στα 309,3 δισ. ευρώ ή περίπου 166,3% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος στο τέλος του πρώτου τριμήνου του έτους, από 305,5 δισ. τον Δεκέμβριο του 2012. Οπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αυξήθηκε κατά 29 δισ. ευρώ σε έναν χρόνο και κατά 3,8 δισ. ευρώ σε ένα τρίμηνο.
Η ενίσχυση του χρέους τους τελευταίους 12 μήνες οφείλεται κατά κύριο λόγο στα δάνεια που έλαβε η χώρα από Ευρωζώνη και ΔΝΤ για να καλύψει τις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, αλλά και τις υποχρεώσεις του Δημοσίου.
Από τα ίδια στοιχεία φαίνεται ότι από εφέτος και έως το τέλος του 2020 η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει υποχρεώσεις ύψους 82 δισ. ευρώ σε ομόλογα και δάνεια.
Την περίοδο 2013-2015 θα πρέπει να καλυφθούν συνολικά 52,4 δισ. ευρώ και στη συνέχεια το πρόγραμμα αποπληρωμής του χρέους εξομαλύνεται και υποχωρεί στα επίπεδα των 4 με 8 δισ. ευρώ κατ' έτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο χρέους βρίσκεται στα επίπεδα προ Μνημονίου.
Στο τέλος του Μαρτίου του 2010, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ήταν 310,3 δισ. ευρώ και εφέτος τον Μάρτιο ανήλθε στα 309,3 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου