ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Στο 67.9% οι δασμοί στα κινεζικά Φ/Β από τον Αύγουστο.

www.b2green.gr
eikona
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους δασμούς αντιντάμπινγκ στα κινεζικά φωτοβολταϊκά έδωσε η Κομισιόν μετά την ανακοίνωση των προσωρινών δασμών ύψους 11,8% για ένα δίμηνο.
Σύμφωνα με αυτές, από τις 6 Αυγούστου η Επιτροπή θα επιβάλει στις κινεζικές εταιρίες εισαγωγικούς δασμούς που θα κυμαίνονται μεταξύ 37,3 και 67,9%, σε περίπτωση που δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την Κίνα έως τότε. Για κάθε εταιρία θα υπάρχει διαφορετικό ποσοστό, σε αντίθεση με τα τωρινά μέτρα τα οποία είναι ενιαία για όλα τα κινεζικά φωτοβολταϊκά, ανεξαρτήτως εταιρίας.
Ως εκ τούτου, βάσει της πληροφόρησης που παρείχε η Κομισιόν και μεταδίδουν τα ξένα μέσα, η Yingli αντιμετωπίζει την επιβολή δασμών ύψους 37.3%, η Jinzhou 38.3%, η Suntech 48.6%, η Trina 51.5%, η LDK 55.9%, η JA Solar 58.7% και η Delsolar 67.9%.
Σημαντικό ρόλο στο ύψος των εισαγωγικών δασμών που θα επιβληθούν σε κάθε εταιρία θα παίξει αφενός το κατά πόσο οι εταιρίες συνεργάστηκαν με την Κομισιόν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και αφετέρου πόσο υψηλή είναι η ζημιά που προκαλούν στις ευρωπαϊκές εταιρίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου