ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Πληροφορίες για επίθεση των Anonymous στη Βουλή - Ελλάδα


Την Πέμπτη «έριξαν» την ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών και τώρα οι πληροφορίες που κάνουν εδώ και μερικές ώρες το γύρο του Διαδικτύου αναφέρουν πως οι Anonymous «εισέβαλαν» στα άδυτα της Βουλής. Αν μάλιστα αυτές επαληθευτούν θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει -με επιφύλαξη όμως- το secnews.gr, οι Anonymous χτύπησαν το σύνολο των πληροφοριακών συστημάτων της Βουλής, με ταυτόχρονη διαρροή δεδομένων.

Τα ακριβή στοιχεία της κυβερνοεπίθεσης, απεστάλησαν μέσω ανώνυμου ηλεκτρονικού μηνύματος με απόκρυψη ταυτότητας αποστολέα. Παράλληλα σε γνωστό διαδικτυακό τόπο επικοινωνίας των Anonymous του εξωτερικού αναρτήθηκε προκήρυξη στην οποία αποσαφηνίζεται οι λόγοι που πραγματοποίησαν την επίθεση στη Βουλή των Ελλήνων.

Η επίθεση, η οποία να σημειωθεί ότι ήταν υψηλής πολυπλοκότητας στοχοποίησε τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, βουλευτές, υπουργικά γραφεία αλλά και το σύνολο της τηλεπικοινωνιακής και πληροφοριακής υποδομής της Βουλής των Ελλήνων. Συγκεκριμένα φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε servers (εξυπηρετητές) που είναι υπεύθυνα για την διαχείριση όλων των χρηστών του δικτύου της Βουλής (username και κωδικοί) – πιθανόν Domain Controllers! Επίσης φαίνεται να έχει στοχοποιηθεί και το σύστημα webmail – ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ενώ φαίνεται να διαθέτουν πλήρη εσωτερική πρόσβαση στα συστήματα της Βουλής, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις εσωτερικές διευθύνσεις IP που δημοσιεύουν.

Την ίδια ώρα, από την επίθεση φαίνεται πως οι Anonymous επιδίωξαν και απέκτησαν πρόσβαση σε εξυπηρετητές (Servers) της Βουλής όπου ευρίσκονται τα στοιχεία και οι κωδικοί πρόσβασης ΟΛΩΝ των Βουλευτών (εν ενεργεία και μή) αλλά και υπηρεσιών διαχείρισης της Βουλής. Επιπλέον φαίνεται ότι απέκτησαν επιπλέον πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό υπολογιστών στελεχών της Βουλής, εργαζομένων, Υπουργών, Βουλευτών.

Όπως αναφέρουν, η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε συμπαράσταση των απολυμένων της ΕΡΤ, ενώ δε διστάζουν να στραφούν σαφέστατα εναντίον των πολιτικών αλλά και των Τραπεζών. Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες οι Anonymous προειδοποίησαν ότι θα πραγματοποιήσουν κυβερνοεπιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DDoS) εναντίον Ελληνικών υπηρεσιών και Οργανισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαστάσεις της επίθεσης δεν μπορούν ακόμη να εκτιμηθούν, καθώς μέχρι στιγμής λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει. Να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν η Βουλή έχει πέσει και άλλες φορές θύμα κυβερνοεπιθέσεων.



Τι αναφέρουν στην προκήρυξή τους


«Καλημέρα Ελλάδα. Είμαστε οι Ανώνυμοι.

Παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα που αφορούν την δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ). Θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στους Έλληνες πολίτες και δημοσιογράφους οι οποίοι γίνονται μάρτυρες ενός αυταρχικού καθεστώτος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το καθεστώς Ερντογάν. Αναρωτηθήκατε που αποσκοπεί η κίνηση που έκανε ο πρωθυπουργός σας;

Μήπως ήρθε η ώρα για εκλογές και προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τις δικαιολογήσουν; Είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης αποφασίστηκε μετά από συγκεκριμένα γεγονότα συμπεριλαμβανομένων και των «λαθών» που παραδέχτηκε η τρόικα;

Τους ξέρουμε. Τους παρακολουθούμε στενά εδώ και πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε παντού. Και αν αυτό το παντού σημαίνει “την Βουλή των Ελλήνων», τότε ναι . Έχουμε εσωτερική πρόσβαση μεταξύ άλλων και εκεί. Ξέρουμε κάθε σπιθαμή των μελλοντικών τους σχεδίων πολύ πριν ανακοινωθούν. Όπως βέβαια γνωρίζουμε και αυτά που δεν ανακοίνωσαν ποτέ. Το πρόγραμμα PRISM και τα Αμερικάνικα Κυβερνητικά προγράμματα παρακολούθησης και άντλησης δεδομένων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εξάγουμε πληροφορίες. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας ισχυρά όπλα παρακολούθησης εναντίον των άσεμνων, ανήθικων και άτιμων Ελλήνων πολιτικών και οιουδήποτε τους υποστηρίζει με οποιονδήποτε τρόπο από τις Τράπεζες μέχρι τις επιχειρήσεις.

Την επόμενη φορά θα ασχοληθούμε με καθέναν από εσάς προσωπικά.

Είμαστε Ανώνυμοι Είμαστε Λεγεώνα Δεν Συγχωρούμε, Δεν ξεχνούμε

Μη μας περιμένετε, είμαστε ήδη εκεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου