ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Οι ΑΠΕ αντικαθιστούν το φυσικό αέριο και την πυρηνική ενέργεια



Η IEA (International Energy Agency) δημοσίευσε έκθεση, η οποία δείχνει ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αναμένεται να αντικαταστήσουν το φυσικό αέριο και την πυρηνική ενέργεια μέχρι το 2016.
Η παραγωγή ενέργειας από την ηλιακή, υδροηλεκτρική, αιολική και άλλες ανανεώσιμες πηγές παγκοσμίως, αναμένεται να υπερβεί αυτή του φυσικού αερίου και θα είναι διπλάσια από αυτή της πυρηνικής, μέχρι το 2016, δήλωσε σήμερα στη δεύτερη ετήσια έκθεσή του ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA), Medium-Term Renewable Energy Market Report(MTRMR) .
Σύμφωνα με την MTRMR, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αναμένεται να αυξηθούν κατά 40%, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι σήμερα ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος, στον τομέα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, και θα αποτελέσει σχεδόν το ένα τέταρτο του παγκόσμιου ενεργειακού μείγματος μέχρι το 2018, εκτίμηση πιο αισιόδοξη από εκείνη του 20% το 2011. Το μερίδιο των μη-υδροηλεκτρικών πηγών, όπως η αιολική, η ηλιακή, η βιοενέργεια και η γεωθερμική ενέργεια, στη συνολική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας θα διπλασιαστεί, φτάνοντας το 8% έως το 2018, από 4% το 2011 και μόλις 2% το 2006.
Ακόμη και δεδομένου ότι ο ρόλος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αυξάνεται σε όλους τους τομείς, η MTRMR προειδοποιεί ότι..................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου