ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Άλλη μια αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ

 ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μέλος του κόμματος Νίκος Τσικαλάκης αποχωρεί από το κόμμα, αποκαλώντας το «συνιστώσα της ΝΔ» και κατηγορώντας την ηγεσία του για «ξεπούλημα» της χώρας

«Βρέχει» αποχωρήσεις στο ΠΑΣΟΚ. Ακόμη μια παραίτηση δίνει συνέχεια στη κύμα αποχωρήσεων που πραγματοποιούνται στο κόμμα το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα αυτή του Νίκου Τσιακαλάκη, ο οποίος αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ «συνιστώσα της ΝΔ», κατηγορεί την ηγεσία του Κινήματος πως έχει «ξεπουλήσει» τη χώρα και πως στερεί από τον ελληνικό λαό την αξιοπρέπεια του.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Τσικαλάκη:

Σύντροφοι,

Είμαι και εγώ ένας από εσάς τις χιλιάδες που ονειρευόμασταν "ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ", πίστεψα ότι έπρεπε να αγωνιστώ μαζί με τον υπόλοιπο λαό για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ –ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Έτσι συστρατεύτηκα μαζί με τους εργάτες, αγρότες, φοιτητές, υπαλλήλους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και με επαγγελματίες, με τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Το 1984 εντάχθηκα στην ΠΑΜΚ, το 1987 στην εργαζόμενη νεολαία και μετά στο ΠΑΣΟΚ. σε όλα αυτά τα χρόνια έζησα έντονα συναισθήματα (χαρά, λύπη, δικαίωση, απογοήτευση). Όμως δεν μετανιώνω ήταν εντυπωσιακό το "ΤΑΞΙΔΙ", δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα την "ΙΘΑΚΗ".

Αυτό όμως δεν με απογοητεύει, αντίθετα μου δίνει κουράγιο να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που πλέον δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα από το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει μετατραπεί σε συνιστώσα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και καθημερινά προσπαθεί να δικαιώσει πολιτικές δήθεν καινούριες αλλά είναι γνωστές σε εμάς από πάρα πολύ παλιά όταν επίσημα στην χώρα μας υπήρχαν κολίγοι και κοτζαμπάσηδες.

Αυτό δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε:

Όταν τις βασικές υποδομές της χώρας (λιμάνια, ΟΤΕ) της ξεπουλάει ή συναινεί να ξεπουληθούν σε αλλοδαπές δημόσιες εταιρείες. Δυστυχώς θα έχουμε και συνέχεια.

Όταν καταργεί εργασιακά δικαιώματα (8ωρο, ΣΣΕ, κα)
Όταν διαλύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Όταν καταστρέφει την παιδεία και θα δίνει το δικαίωμα μόνο στους "έχοντες " να μορφώνονται
Όταν διαλύει την παραγωγική δομή της οικονομίας (καταστρέφει την μικρή και μεσαία επιχείρηση, καταρρακώνει την αγροτική παραγωγή)

Όταν έχει αναγάγει σε επιστήμη τον κοινωνικό αυτοματισμό

Όταν καταργεί την Δημοκρατία και το Σύνταγμα (πράξεις νομοθετικού περιεχομένου)
Για τους παραπάνω λόγους δεν μπορώ να βρίσκομαι ενταγμένος στο σημερινό ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορώ να είμαι σε έναν πολιτικό φορέα που δήθεν " ΣΩΖΕΙ" την χώρα ενώ στην ουσία την " ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ", ενώ από τον ΛΑΟ έχει στερήσει την πιο σημαντική αξία ακόμα και από την ΖΩΗ του, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του.

Οι αρχές της 3ης του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ πρέπει να συνεχίσουν να μας εμπνέουν και είναι αναγκαίες όσο ποτέ , τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και μετά.

NIKOΣ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ
Πρώτο ΘΕΜΑ online : Άλλη μια αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου