ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Κλαυθμός και οδυρμός!! "Την άνοιξη ανοίγει το νέο εμπορικό κέντρο στην Κόρινθο"

Ετοιμαστείτε για κλαυθμό και οδυρμό έμποροι και καταστηματάρχες της εγγύτερης περιοχής Κορίνθου, Βόχας, Βραχατίου κλπ!!! Ψηφίζατε μνημονιακους? "Δεν έχετε δικαίωμα δια να ομιλείτε"! Δεν συμμετείχατε στις απεργίες και διαδηλώσεις της Κορινθίας και κρατάγατε ανοιχτά τα μαγαζιά σας όταν εμείς παλεύαμε στους δρόμους και στους πεζοδρόμους της Κορίνθου?
Ιδού το αποτέλεσμα!!
Έφτασε η ανάπτυξη του Σαμαρα-Βενιζέλου. Βεβαίως πάρα πολλοί Κορίνθιοι, με μέσον βεβαίως τους κυβερνώντες, άρα υποχρεωμένοι να τους ξαναψηφίσουν,  θα βρουν μεροκάματο στο νέο MALL Κορινθου, αλλά θα είναι μεροκάματο του τρόμου, φτηνό, Κινέζικο, ευέλικτο, λαστιχένιο, θα τους πιουν το αίμα!
Τα δε κέρδη της επιχείρησης θα πάνε στην έδρα της στο εξωτερικό, στις Βρυξέλες όπου και την μετέφερε! Όσο για την φορολογία των κερδών της? Ας μας πούνε πόσο θα είναι τελικά.
Αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός του Σαμαρα-Βενιζέλου. Λουκέτο στα μικρά μαγαζιά σας, ψίχουλα μεροκάματο στους εργαζόμενους, και υπερκέρδη υπέρ του μεγάλου και ανεξέλεγκτου κεφαλαίου της παγκοσμιοποίησης!
Άραγε φταίει καθόλου και το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κορίνθου που επέτρεψε με τις χρήσεις γης να γίνει αυτό? Θα μπορούσε να αποτραπεί και πχ. να βάλει όρια στην περιοχή για ανέγερση θηριωδών mall? Τι λέτε?

Την άνοιξη ανοίγει το νέο εμπορικό κέντρο στην Κόρινθο

04 Νοεμβρίου 14 | RE+D magazine

Εστω και με καθυστέρηση περισσότερη τους ενός έτους, η Βιοχάλκο ανακοίνωσε ότι το νέο εμπορικό της κέντρο, το Mare West, θα ανοίξει τις πύλες του την ερχόμενη άνοιξη.
 Την άνοιξη ανοίγει το νέο εμπορικό κέντρο στην Κόρινθο

 Το νέο mall 15.000 τ.μ. υλοποιείται σε ιδιόκτητη έκταση 72 στρεμμάτων στην περιοχή της Κορίνθου. Η επένδυση εκτιμάται ότι έφτασε τα 9-10 εκατ. ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν οι πρώτες επαφές για συμβόλαια με αλυσίδες του λιανεμπορίου.
Το νέο εμπορικό κέντρο έχει 300 μέτρα μέτωπο στη θάλασσα από τη μία και θέα στο κάστρο της Ακροκορίνθου από την άλλη. Ήδη βαίνουν προς ολοκλήρωση οι συμφωνίες μισθώσεων για το 75% του MARE WEST, με «άγκυρα» το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το οποίο έχει μισθώσει το 1/3 του κέντρου, θα ανοίξει δηλαδή κατάστημα 5.000 τ.μ.
Η Viohalco SA, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Euronext των Bρυξελλών καθώς και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, είναι η μητρική εταιρία του ομίλου Viohalco και κατέχει συμμετοχές σε περίπου 90 εταιρίες, επτά από τις οποίες, είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, FYROM και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι θυγατρικές του ομίλου ειδικεύονται στην παραγωγή προϊόντων χάλυβα και χαλυβδοσωλήνων, χαλκού και καλωδίων καθώς και προϊόντων αλουμινίου, με κύκλο εργασιών, που το 2013 ανήλθε σε 2,9 δισ. ευρώ και συνολική απασχόληση 8.000 περίπου εργαζομένων. Επιπλέον, ο όμιλος κατέχει σημαντική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και έχει αξιοποιήσει ορισμένα από τα ακίνητα αυτά, υπό τη μορφή έργων ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας.
 http://www.ered.gr/content/Tin_anoixi_anoigei_to_neo_emporiko_kentro_stin_Korintho/#.VFkcdWfspe9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου