ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δήμος Βέλου-Βόχας! Θα γίνουμε Τρίπολη!






Ξεκίνησε, μετά την Τρίπολη, και στον δήμο μας το πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών και ο δήμαρχος με ανακοίνωσή του με mails και με ντουντούκα σε αυτοκίνητο ενημέρωσε τους δημότες οτι ΜΟΝΟΝ τα ανακυκλούμενα απορρίμματα θα μαζεύει πλέον ο δήμος μέχρι νεωτέρας διαταγής, αφού ο ΧΥΤΑ Κιάτου έκλεισε!
Ως ενεργοί πολίτες ενεργοποιηθήκαμε στην γειτονιά μας που κατοικούν πολλοί μετανάστες και αφού μεταφράσαμε στα Βουλγαρικά και Αλβανικά την ανακοίνωση του δημάρχου, κάναμε αφισοκόλληση στους γυρωθεν κάδους και στις εξώπορτες των πολυκατοικιών.
Παρακαλούμε τον δήμαρχο να προβεί σε περαιτέρω ενημέρωση των δημοτών με τον ίδιο τρόπο που κάναμε, δηλαδή με αφισοκόλληση στα σπίτια και μαγαζιά και σε όσες γλώσσες χρειάζεται, διαφορετικά θα καταντήσουμε και εμείς μια δεύτερη Τρίπολη!
Τον εγκαλούμε όμως διότι οτι ενώ ήξερε οτι ο ΧΥΤΑ Κιάτου κάποια στιγμή θα κλείσει,  δεν είχε οργανώσει ένα Plan B' για την αποκομιδή των απορριμάτων, παρά τόσο καιρό επαφιόταν στις ενέργειες της Περιφέρειας και του κ. Τατούλη, που ο ίδιος ο Τατούλης πριν λίγο καιρό, με το πρόβλημα των σκουπιδιών της Τρίπολης, κατήγγειλε τους δημάρχους οτι δεν έκαναν τίποτα για τους δήμους τους!
Και το Plan B' που θα έπρεπε να ειχε οργανώσει ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο ειναι αυτό που φωνάζουμε ολοι τοσο καιρό:
Εναλλακτική διαχείριση των απορριμάτων με διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση, κομποστοποιηση, ώστε τα υπολείμματα για υγειονομική ταφή να φτάνουν στο min 10% όπως ορίζουν και οι διεθνείς οικολογικές κατευθύνσεις και συνεργασία με την υφιστάμενη μονάδα ανακύκλωσης του επιχειρηματία Ραψωματίωτη στο Μπολάτι, ώστε αυτή η μονάδα βοηθούμενη-συνεπικουρούμενη απο τον δήμο να γίνει ενα "Πράσινο σημείο" σύμφωνο κατά τις προδιαγραφές και να βοηθήσει και αυτή τον δήμο μας.

Τέλος νομίζουμε οτι στη βάση της αλληλεγγύης που πρέπει να υπάρχει στην περίοδο αυτής της οικονομικής και όχι μόνον κρίσης, ο δήμαρχος θα πρέπει να αναζητήσει προσωρινή λύση  απο τον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου.
Και οι δημότες του Ξυλοκάστρου σε ένδειξη αλληλεγγύης προς γειτονικό τους δήμο, θα πρέπει να βοηθήσουν.  
Ανήκουμε στον ίδιο νομό και ας αναλογιστούν επίσης οτι ο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου έχει γίνει με δημόσιες δαπάνες.
Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου