ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Τοπικό Σχέδιο Διαχείρησης Απορριμμάτων: Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται κ. Παπακυριάκο.



Σε αντίθεση με τον δήμαρχο Κορίνθου κ. Πνευματικό που πήρε πρόσφατα την σωστή απόφαση να διαχειριστεί μόνος του ο δήμος με το Τοπικο Σχέδιο τα απορρίμματα απορρίπτοντας την συμμετοχή στο έργο Τατούλη, ο δήμαρχος μας κ. Παπακυριάκος και το δημοτικό συμβούλιο Βέλου-Βόχας, συνεχίζει να υποστηρίζει με τον μεσοβέζικο αυτό τρόπο - θα διαχειρίζεται μερικώς τα συλλεγόμενα απορρίμματα- το φαραωνικό έργο Τατούλη για ένα (1) εργοστάσιο σε όλη την Πελοπόννησο, με υποχρέωση του κάθε δήμου να του πηγαίνει χιλιάδες τόνους απορριμάτων με δυσβάστακτο οικονομικό βάρος στις πλάτες των δημοτών!!
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλακα δεν γίνεται κ. Παπακυριάκο.

Ζητάμε να μην ψηφιστεί απο το επόμενο δημοτικό συμβούλιο της 19ης Ιουλίου η πάρα κάτω πρόταση του δημάρχου όπως καταγράφεται στο 19ο θέμα, που είναι μεσοβέζικη λύση και εις βάρος του δήμου και να πάει ο δήμος μόνος του με το Τοπικό Σχέδιο στην διαχείριση των σκουπιδιών που είναι χρυσάφι, χρηματοδοτούμενος από τα συγκεκριμένα προγράμματα που ήδη υπάρχουν και τα γνωρίζουμε.

19ο ΘΕΜΑ: Έγκριση τροποποίησης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης
Αποβλήτων (ΤΣΔΑ)

Θέμα : Περί τροποποίησης ΤΣΔΑ Δήμου Βέλου-Βόχας






ΣΧΕΤ.
:
α. Την με ΑΔΑ: Ω09ΥΩ9Π-ΣΜΠ υπ’αριθ. 64/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέλου-Βόχας με θέμα:«Έγκριση Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων» (αριθ. 5 /08 Απριλίου 2016 πρακτικό συνεδρίασης)
β. Το με ΑΔΑ: 6Ε75Ω9Π-6Ω8 ΤΣΔΑ – Δήμου Βέλου-Βόχας



Σχετικά με το αντικείμενο του θέματος με το παρών σας υποβάλλουμε συνημμένο το ΤΣΔΑ (Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων) του Δήμου Βέλου-Βόχας αναθεωρημένο έτσι ώστε να συνάδει με την πρόσφατη ανάρτηση νέας πρόσκλησης από το ΕΠΠΕΡΑΑ για τη χρηματοδότηση της διαχείρισης απορριμμάτων.
Επισημαίνεται ότι το ήδη υπάρχον ΤΣΔΑ θα διαχειρίζεται μερικώς τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τους κάδους ανακύκλωσης της περιοχής του Δήμου με στόχο τη μείωση του όγκου των συνολικών απορριμμάτων του Δήμου μας. Η προτεινόμενη τροποποίηση δεν θα επηρεάσει τον περιφερειακό σχεδιασμό που είναι σε εξέλιξη, διότι οι όποιες άλλες αλλαγές αφορούν προμήθεια κάδων, πράσινα σημεία κλπ, δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια επέκτασης και χρηματοδότησης του συστήματος της διαλογής στην πηγή και διαχείριση των παραγόμενων ανακυκλώσιμων υλικών.

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος
Δρ.Βαμβάτσικος Παναγιώτης (MSc., PhD)
Τεχν.Γεωπον. (Φ.Π) – ΤΕ13


Για το ανωτέρω τροποποιημένο Τ.Σ.Δ.Α. ελήφθη απόφαση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς επίσης και από την Επιτροπή Διαβούλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου