ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Η προδομένη Ελληνική επανάσταση του 1821


" ...... Ετσι, με την ηθικήν και υλικήν βοήθειαν του τσάρου, των Αγγλων πλουτοκρατών και των Γάλλων αντιδραστικών, οι Ελληνες τσιφλικάδες, αστοί και Φαναριώτες, που πήραν την εξουσία στα χέρια τους, οταν δημιουργήθηκε το μικρόν ελευθερον Ελληνικόν κράτος, οσο και αν τσακωνονταν και τρώγονταν πανω στο μοιρασμα της πολιτικης εξουσίας, ολην των την προσοχήν και δραστηριότητα την εσυγκέντρωσαν εις το πως μεσα εις το νεον βασίλειον θα κρατήσουν τας λαικάς μαζας υποχείριους των, δια να μπορούν να τας καταπιέζουν και τας εκμεταλεύονται.
Ετσι ως τα σήμερα, εσυνεχίσθη η οικονομική υποδούλωσις και αποστράγγισης του λαού και την θέσην των Τούρκων μπέηδων, αγάδων και πασάδων, την επήραν αυτοί, που ειχαν γίνει το ιδιο οπως και οι Τούρκοι κατακτηταί, ληστέ και γδύστες, μαζι με τους ξένους δανειστάς μας.
Απο το 1823 ως τα τώρα το ξενον κεφαλαιον, εχοντας τοποτηρητάς και εντολοδόχους του εις την χώραν μας τους αστοτσιφλικάδες, εγύμνωσε καθε ικμάδα του τόπου, ελήστευσε τον λαό και εκράτησε την χώραν καθυστερημένην, δια να μπορεί να μας μεταχειρίζεται ως αποίκους.
Οταν κανείς εχει υπ' οψιν του το τι εγινε κατα το διάστημα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος απο την άρχουσα τάξιν και τι επηκολούθησε κατοπιν, εξαγει το συμπέρσμα, που το επικυρώνουν τα αδιαψευστα γεγονότα, οτι η Επανάστασης του 1821 επροδόθη, οχι μονον απο τους κοτζαμπάσηδες και Φαναριώτες, αλλα και απο τους αστούς.
Αυτη ειναι η μόνη αλήθεια."
Πηγή" Η κοινωνική σημασία της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821" του Γιάννη Κορδάτου.
           Εκδόσεις ΣΥΛΛΟΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου