ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Συγχαρητήρια κ. Τριανταφύλλου, αντιδήμαρχε καθαριότητας Βόχας


Απάντηση σε έγγραφό σας με α.π 2902/27-4-2017

Να σας θυμίσω οτι στην αίτηση μου με α.π 2902/2-3-2017 ζητούσα από τον δήμο την αποκομιδή-απομάκρυνση ενός σάπιου φοίνικα που έχω τεμαχίσει σε 2 μέρη, γύρω στο 1,20 μ. το καθένα, ώστε να είναι πιο εύκολη για την υπηρεσία σας η απομάκρυνση του.
Μου απαντήσατε μετά απο 1,5 μήνα οτι δεν μπορειτε γιατί δεν έχετε τα μέσα και ο φοίνικας είναι μεγάλος και να τον πάρω μόνος μου!


Μια πρωτη απάντηση είναι γιατί τότε πληρώνουμε τέλη καθαριότητας και έναν αντιδήμαρχο καθαριότητας όπως εσείς!

Η δεύτερη είναι οτι γνωρίζουμε όλοι βεβαίως οτι έχετε τα απαραίτητα μηχανήματα στον δήμο, όπως το JGB και το φορτηγό με τα οποία φορτώνετε τα στερεά υλικά.
Βεβαίως και το JGB μπορεί να φορτώσει ενα κομμάτι φοίνικα μήκους 1,20 μ.!!
Δεν θεωρώ λοιπόν οτι δεν μπορειτε να πάρετε τον κομμένο σε 2 τεμάχια φοίνικα-που είναι στο όριο μου με το μικρο δημόσιο πάρκινγκ της παραλίας Βραχατίου- άλλα μάλλον δεν θέλετε, συνεχίζοντας τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου, τιμωρώντας με εκδικητικά, επειδή ως ενεργός πολίτης του δήμου, στον οποίο εσείς είσαστε αντιδήμαρχος-εξουσιαστής, σας κάνω πολιτική κριτική για τα έργα και τις ημέρες σας!
Εκτός και αν εφαρμόζετε ήδη την τραγική -αν είναι αλήθεια- απόφασή σας, όλου του δημοτικού συμβούλιο Παπακυριάκου, πλην Τσιτουρα- να εγκαταλείψετε την βασική υποχρέωση του δήμου για την αποκομιδή των σκουπιδιών και στερεών και να την δώσετε σε ιδιώτες εργολάβους!!  Την ανικανότητα σας επίλυσης του προβλήματος της καθαριότητας τόσα χρόνια στην δημοτική εξουσία, θα πληρώσουμε εμείς οι δημότες το λιγότερο με 40.000 ευρώ! (αναρωτιέμαι αν θα γίνει και αυτή η εργολαβία με 4 σπασμένες αναθέσεις!!)
Αλλά αν ισχύει το πάρα πάνω, πρέπει ειδικά εσείς να παραιτηθείτε οχι μόνο από αντιδήμαρχος καθαριότητας αλλά και από δημοτικός σύμβουλος γιατί δεν θα έχει  πλέον νόημα-περιεχόμενο το αξίωμά σας σας αλλά κυρίως και από... ευθιξία, το λένε.
ΥΓ.
Όσον αφορά για τους 2 βρωμερούς κάδους που φέρατε δίπλα στην δεξαμενή μου ύδρευσης στο σπίτι μου προ μηνός, για να με τιμωρήσετε-εκδικηθείτε και πάλι για να πάψω να σας κριτικάρω, να είστε σίγουροι οτι αν δεν τους πάρετε από εκεί, εως το τέλος του μήνα Μαΐου, θα ακολουθήσω όλα τα ένδικα μέσα - και οχι μόνον- με οτι παράπλευρες απώλειες υπάρξουν, όπως σας έχω πει και σε προηγούμενο mail μου.
ΥΓ 2.
Θέλετε δηλαδή να δημιουργήσετε κατάσταση όπως αυτή προ 2 ετών? Συγχαρητήρια!


Χρήστος Ε. Νικολάου
αρχιτέκτων μηχανικός
μέλος της Περιφερειακής Αυτοδιοικητικής Παράταξης Πελοποννήσου "Ανταρσία στο Μωριά"
κάτοικος Βραχατίου
οδός Λαζανά 18
20006

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ <xnikol@otenet.gr>

Συνημμένα11:25 π.μ. (Πριν από 15 λεπτά)


προς kathariotita


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου