ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Το ... άλλο αίσχος του Βραχατίου!


Αυτό το ερείπιο στέκει χρόνια τώρα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του Βραχατίου, απέναντι από την παιδική χαρά!
Δείτε τι βλέπουν οι επισκέπτες , οι παραθεριστές αλλά και οι χρήστες της παιδικής χαράς. Αλλά και πόσο επικίνδυνο είναι να πλακώσει κάποιο παιδάκι που τυχόν πάει να παίξει στα ερείπια του.

Δήμαρχοι επί δημάρχων και πρόεδροι επι προέδρων πέρασαν και περνούν ακόμα!
Κανένας δεν είχε και δεν έχει την αξιοσύνη να παρέμβει ώστε να εκλείψει αυτό το απαράδεκτο θέαμα στη κεντρική παραλιακή ζώνη του Βραχατίου που υποβαθμίζει το περιβάλλον και την ανάπτυξη του τουρισμό του.
Έχω ξανά γράψει οτι υπάρχουν νόμοι που δίνουν το δικαίωμα στον δήμο να παρεμβαίνει ουσιαστικά και να αναβαθμίζει όποια υποβάθμιση του περιβάλλοντος γίνεται από ιδιοκτήτες που αδιαφορούν, χρεώνοντας τους τα έξοδα παρέμβασης στο Δημόσιο Ταμείο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτού του ερειπίου, θα έπρεπε ο δήμος να το έχει κατεδαφίσει γιατί  είναι "επικινδύνως ετοιμόρροπο"-μηχανικός είμαι, έτσι θα το κρίνει και η Πολεοδομία,  και "υποβαθμίζει και το περιβάλλον" του τουριστικού Βραχατιου.

Για να το κάνει πράξη αυτό βέβαια κάποιος πρέπει όχι μόνον να είναι "καλός" δήμαρχος αλλά να έχει και την γνώση και τα κότσια. Να μην κοιτάζει μόνον τις ψήφους. (Γιαυτό και πρέπει να εκλέγονται μόνο για μια πενταετία).
Νομίζω πως όλα αυτά λείπουν από τους σημερινούς διοικούντες τον δήμο μας, μαζί με τους προέδρους του διαμερίσματος Βραχατίου!
Αναρωτιέμαι, μήπως ήρθε ο καιρός στις επόμενες εκλογές να ετοιμάσουμε μια νέα παράταξη που θα διεκδικήσει οτι αξίζει στο Βραχατι και γενικότερα στον δήμο μας με την ανατροπή του σημερινού διοικητικού τέλματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου