ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Τι είδε ο Γιαπωνέζος στην παραλία Βραχατίου το καλοκαίρι του 2017?

Ωραίος ο πεζόδρομος των μαγαζιών στην παραλία Βραχατίου, ωραία τα καφε-μπαρ και λοιπά καταστήματα. Λείπουν βέβαια το 80% των υπέργειων φωτιστικών και επίγειων σποτς που είχαν τοποθετηθεί από την αρχή της κατασκευής του, δεν υπήρξε καμία συντήρηση η αντικατάσταση τους και ελπίζω κάποια δημοτική αρχή να κάνει κάποια στιγμή πράξη την επανατοποθέτησης τους.
Η θέα πάντως κατά μήκος του πεζοδρόμου όπου και να καθίσει κανείς είναι εξαιρετική με τα τραπεζάκια έξω όπως και ο καφες η το φαγητό η μια βόλτα το σούρουπο η τα βραδάκια.

Τι γίνεται όμως όταν το κοιτάξει κανείς προς την θάλασσα? Απέναντι και δίπλα είναι η ωραιότατη κεντρική μας παραλία με τα εξαιρετικά και εκεί open bar (παράνομα βέβαια αλλά δεν πειράζει αν δεν κάνουν πολύ φασαρία και κρατούν τις ώρες κοινής ησυχίας) με τα ομπρελοκαθίσματα τους και την γαλαζοπράσινη θάλασσα μας.
Απάντηση: Δεν βλέπει τίποτα! Δεν τα βλέπει όλα αυτά ας είναι και μέρα μεσημέρι! Το μόνο που βλέπει είναι άπειρες σκεπές αυτοκινήτων που έχουν σταθμεύσει στο κεντρκό παρκινγκ, μια λωρίδα πρασίνου που κόβει την θέα των απειρων κάδων σκουπιδιών αλλά όχι την απαίσια μυρωδιά τους, και ουρές αυτοκινήτων και μηχανακίων να περνούν μπροστά στον δρόμο!! Άλλοτε με γκάζια και ηχεία στο τέρμα και άλλοτε ήσυχα. Αλλά ουρές!


Δυστυχώς αυτά βλέπει ο Γιαπωνέζος που ήπιε το ουζάκι του στην ωραία ψαροταβέρνα του Μπάτη!
Θα έπρεπε βέβαια να βλέπει .... θάλασσα, αφού είναι στον παραλιακό πεζόδρομο του Βρχατίου αλλά δυστυχώς δεν...!
Τι πρέπει να γίνει: το έχω ξαναπεί και το λέω πολλά χρόνια τώρα. Το πάρκινγκ πρέπει να μεταφερθεί απο εκεί και να πάει στον χερσαίο χώρο του λιμανιού όπως γίνεται σε όλες τις παραλιακές πόλεις της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Στην θέση του θα πρέπει με ευθύνη του δήμου και με σοβαρό ενοίκιο να αναπτυχθούν νεα καλοκαιρινά μαγαζιά, γυάλινα για να έχουν θέα θάλασσα και ο δρόμος το καλοκαίρι να γίνεται πεζόδρομος και αυτός. Αυτα ολα γίνονται με ενα απλό τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο κ. δήμαρχε και κκ υποψήφιοι δήμαρχοι και συνεργάτες τους. Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου