ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η κρίσιμη τριετία και οι εκλογές στην Πανελλήνια Ενωση Αρχιτεκτόνων αλλα και στον σύλλογο Κορινθίας

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ 2018

Η κρίσιμη τριετία 

Οι εκλογές την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ( Πανελλήνια Ενωση Αρχιτεκτόνων)  διεξάγονται στις οδυνηρές μνημονιακές συνθήκες που έχουν επιβληθεί επί επτά χρόνια στους εργαζόμενους και στην χώρα. Μετά τις μνημονιακές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των πρόθυμων εταίρων τους, την σκυτάλη πήρε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ανοιχτή προσχώρησή της στις μνημονιακές δυνάμεις, μετά την ανατροπή της λαϊκής ετυμηγορίας του δημοψηφίσματος τον Ιούλιο του 2015, άλλαξε δομικά τον πολιτικό χάρτη της χώρας, διέψευσε ελπίδες για ανατροπή των μνημονίων, της λιτότητας και των αντιλαϊκών πολιτικών και ενίσχυσε την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει εναλλακτική (ΤΙΝΑ).
Η προ δεκαετίας έκρηξη της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης συνεχίζει να αντιμετωπίζεται σε όλο τον πλανήτη με επίθεση στα λαϊκά συμφέροντα και με ένταση του ανταγωνισμού ανάμεσα στα κέντρα του ηγεμονικού χρηματιστικού κεφαλαίου. Πρόκειται για μια κρίση δομική. Η έκβασή της θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την οργανωμένη και μαχητική αντίσταση των πληττομένων τάξεων.
Η δομή και οι πολιτικές της ΕΕ την έχουν αναδείξει ως ένα από τα στρατηγεία του νεοφιλελευθερισμού. Η συνεχιζόμενη ένταση των πολιτικών λιτότητας και ιδιωτικοποίησεων γκρεμίζουν το όνειρο της ενωμένης Ευρώπης των Λαών. Προκαλεί αντιστάσεις και κινήματα που – αν και με τρόπο αντιφατικό – επιμένουν στην υπεράσπιση των δικαιώματων και των ελευθεριών των λαών. Εισάγουν την ΕΕ σε περίοδο κρίσης, που εκδηλώνεται ακόμα και με πρωτόγνωρες αποσχιστικές τάσεις.........................................

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΑΔΑΣ...........

ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Ναύπλιο)
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Κορινθία)

http://www.sadas-pea.gr/eklogiki-diakiryxi-tis-syspirosis-aristeron-architektonon/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου