ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Συμβαίνει και αλλού ... με την ΤΕΡΝΑ.


Αδιέξοδη πόλωση στη Λευκίμμη … και στο βάθος ΤΕΡΝΑ

 Γράφει ο Σπύρος Κοντομάρης 

[Ανταρσία στο Μωριά]

 

Στη γραμμή κλιμάκωσης της έντασης και της τυφλής καταστολής απέναντι στους κατοίκους επιμένει για τέταρτο μήνα η Κυβέρνηση στη Λευκίμμη, με προφανή πλέον πολιτική σκοπιμότητα.
Η συνεχιζόμενη και προκλητική παρουσία των ΜΑΤ σε συνδυασμό με τα εξοργιστικά ψέματα και τις παρανομίες της Δημοτικής αρχής, πυροδοτούν συνεχώς νέους γύρους «πολεμικών» αναμετρήσεων και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για μια ορθολογική συζήτηση και λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων της Κέρκυρας.
Για περισσότερο από τέσσερις μήνες η Κέρκυρα μοιάζει με απέραντο φρουρούμενο σκουπιδότοπο. Η αστυνομική κατοχή της Λευκίμμης και η καταπάτηση κάθε επίφασης περιβαλλοντικής νομιμότητας με σκοπό τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, δεν απέτρεψαν τη δημιουργία λόφων σκουπιδιών στους δρόμους όλου του νησιού, και τη δημιουργία δεκάδων ανεξέλεγκτων χωματερών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Καθημερινά αποδεικνύεται ότι ο θεσμικά παντοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ (Υπουργείο, Δήμος, Περιφέρεια, Βουλευτές) αδυνατεί να προχωρήσει έστω και ένα μικρό βήμα προς την κατεύθυνση της διαλογής στην πηγή, της ανακύκλωσης, της δημόσιας ολοκληρωμένης διαχείρισης, της υποχρέωσης διαλογής από Ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.
(συνέχεια στην πηγή)............................
http://pandiera.gr/%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ad%ce%be%ce%bf%ce%b4%ce%b7-%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%af%ce%bc%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84/comment-page-1/#comment-23059

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου