ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Βραχάτι: Ουδεμία πρόοδος στον οριζοντα.


Παραλία Βραχατίου. Κυριακη μεσημέρι πινουμε τσίπουρα στον "Μπάτη" με εξαιρετικους μεζέδες και εξαιρετική παρέα συζητώντας τι αλλο απο τις πολιτικες εξελιξεις.
Ατενίζω την θάλασσα. Αυτην την απιθανη παραλία που ειναι δωρο της φυσης για την ευημερία των κατοικων της περιοχης μας.
Στενοχωριέμαι πολυ ομως βλέποντας να μου κοβει την θέα προς αυτο το δωρο της φυσης, αυτο το απέραντο παρκιγκ αυτοκινητων!!
Στενοχωριεμαι που μια παλαια κακη επιλογη καποιου κοινοταρχη συνεχιζει επι των ημερων μας να υποβαθμιζει την κεντρικη παραλια μας!
Στενοχωριεμαι πολυ που ο παραιτηθεις αντιδημαρχος και συναδελφος μου επελεξε την ασφαλτοστρωση του παρκιγκ των 6 στρεμματων, αντι να το μεταφερει στο λιμάνι, που ειναι η σωστη θεση διοτι δεν κρυβει τιποτα ουτε ενοχλει, οπως γινονται τα παρκιγκ σε ολα σχεδον τα παραλιακα παραθεριστικα θερετρα!!! Ποτε δεν καταλαμβανουν κεντρικο ζωτικο χωρο παραλιων. Παντα χωροθετουνται στα πλησιεστερα χειροτερα σημεια. Και στην περιπτωση μας ειναι το λιμανι.
Στενοχωριεμαι γιατι θα ηταν πολυ ομορφοτερα τα πραγματα αν πεζοδρομουσαν το καλοκαιρι τον κεντρικο παραλιακο δρομο και αναπλαθαν τον χωρο του παρκιγκ με ωραια κιοσκια των καταστηματων, μεσα σε πρασινο και περιπατιτικους διαδρομους!
Στενοχωριέμαι ακομα περισσότερο διοτι στο διπλανο τραπέζι καθεται με την παρεα του και ο δημαρχος μας κ. Λιουντρης που ομως δεν στενοχωριεται καθολου ατενιζοντας και αυτος αυτο το ιδιο θεαμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου