ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΕΤΠΑΚΟ Βραχατίου: Χρόνια θα φάνε φυλακή όμως και όποιοι τολμήσουν να την ξεπουλήσουν!

Fotos με πνευματικά δικαιώματα,
 
Το ξεπούλημα σε ιδιώτες, της ΕΤΠΑΚΟ Βραχατίου Κορινθίας, εξαιρετικού βιομηχανικού κτιρίου του μεσοπολέμου, καθώς και του έναντι οικοπεδικού χώρου των 10 στρεμμάτων, πλησιάζει!
Η απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του δήμου μας Βέλου-Βόχας να  το πάρει ο δήμος για πολιτιστικό κέντρο και χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, αίτημα που υπάρχει από το 2003, προσκρούει στην αχρηστία των τελευταίων δημοτικών αρχών η συμβαίνει κάτι άλλο πιο πονηρό?
Δεν δικαιολογείται διαφορετικά γιατί δεν εγκρίνουν στο δημοτικό συμβούλιο το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο που εγώ  ο ίδιος έχω συντάξει δωρεάν και καταθέσει στον δήμο επί δημαρχίας Χριστοδούλου!!!
Ενέργεια εύκολη, ευκολότερη και γρήγορη, από την αγορά με ζεστό χρήμα που ταχαμου θέλει να κάνει ο δήμος, αλλά δεν το κάνει αφού δεν έχει λεφτά!
Τοπικό Ρυμοτομικό για την ΕΤΠΑΚΟ δια του οποίου ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ όλος ο χώρος ως δημοτικός για πολιτιστικές χρήσεις, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει άμεσα αποζημίωση ο δήμος!!!
Δέσμευση χρήσεων γης ως δημοτική, που θα αποτρέψει τον οποιονδήποτε  επίδοξο κεφαλαιοκράτη να το αγοράσει αλλά και την οποιαδήποτε αρχή του τόπου να το ξεπουλήσει.
Η καταληκτική ημερομηνία του τέλους Αυγούστου πλησιάζει.
Οι ευθύνες του δημάρχου Παπακυριάκου είναι τεράστιες αν χαθεί για τον δήμο αυτό το κτίριο και ο υπόλοιπος χώρος του  που μαζί με τον σταθμό του ΟΣΕ και την περιοχή του, μπορεί να δώσει μια μεγάλη αναβάθμιση στο Βραχατι και γενικότερα στον δήμο μας.
Χρόνια ζητάω απάντηση σε αυτό το θέμα και χρόνια αναμένω!
Χρόνια θα φάνε φυλακή όμως και όποιοι τολμήσουν να την ξεπουλήσουν!


2 σχόλια:

  1. to kserw ayto to ktirio h mana mopu doulepse stis tainies pou pernage h stafida o topos olos mosxomyrize stafida kai oi ergates (antres fortonan ta bagonia ston sta8mo tou ose 2 ktiria kosmhmata gia to vraxati opws k to apenanti me tis terasties apo8ykes tou karasioy,mia fora epaiza kryfto perimenontas thn mana na sxolash k mpeika ekei,fysika me breikan lypo8imo 7etwn hmoun,TA KTIRIA AUTA EINAI KLHRONOMIA TOU TOPOU,8A EPREPE TO STAFIDERGOSTASIO MIA FORA TO XRONO IOULIO H SEPTEBRIO NA EKANAN EORTH STHN MNHMH TIS STAFIDAS,MH TO GELATE,TOTE EFAGE H BOXA PSWMI APO THN STAFIDA ,ME TO KOPSIMO TWN AMPELIWN HR8E KAI H PARAKMH,KRIMA KRIMA OI BRAXATIWTES DEN ALAZOUN TO MONIMO XOMPI TOYS EINAI H ROUFIANIA KAI H SYKOFANTIA,AS APODEIKSOUN OTI MPOROUN NA KANOUN THN DIAFORA EPITELOUS.GIATI EGW EFYGA EDW KAI 40XRONIA EIMAI 53 O KOSMOS ALAKSE H PLASH ALAKSE AUTOI EMEINAN IDIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πολύ καθυστέρηση να σας ενημερώσω οτι τελικά μετά από τις πιέσεις μας, έγινε πράξη η πρόταση μας και ο δήμος ενέκρινε Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο για την ΕΤΠΑΚΟ, έστω αναθέτοντας νέα μελέτη επ'αμοιβή σε άλλους μηχανικούς. Δεν μας πειράζει αυτό, το αποτέλεσμα μετράει. Ελπίζω οι χρήσεις που ενέκριναν να είναι προς το δημόσιο συμφέρον και οχι το ιδιωτικό γιατί κάτι δεν μου αρέσει. Ίδωμεν! Το μέλλον θα δείξει.

      Διαγραφή