ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Λάθος ενέργεια του δήμου μας! Η νέα παράταξη ΣυριζοΠασοκ που είναι?


Ντάλα καλόκαιρο σήμερα 21 Αυγούστου 2014 βρήκε ο δήμος Βέλου-Βόχας να ξεκινήσει την εργολαβία σπασίματος των φερόμενων ως παράνομων θεμελίων της οικοδομής Σταμάτη στην κεντρική παραλία Βραχατίου Κορινθίας!
Ήρθαν σήμερα με μηχανήματα κρουστικά  και κομπρεσέρ και ο θόρυβος απαράδεκτος την ώρα που ο κόσμος κάνει το μπάνιο του, στα ύψη τα ντεσιμπέλ από τον θόρυβο δίπλα του!
Ακριβως δίπλα στον παραλιακό πεζόδρομο, στα ομπρελοκαθίσματα του Hotel Alkyon , του Κόλλια, του Γαργαντούα -όπου συχνάζει και ο δήμαρχος-και των υπολοίπων!!
Έλεος καλοκαιρινό! Τωρα βρήκατε να διαφημίσετε ένα από τα ελάχιστα έργα που κάνετε?
Δεν μπορουσατε να το ξεκινήσετε μετά το περας της παραθεριστικής περιόδου?
Δεν μπορούσατε να βάλετε μια ταμπέλα διαφημιστική όπως: Δήμος Βέλου-Βόχας, Εργολαβία τάδε, έργο τάδε, ξεκινάει την τάδε του μηνός Σεπτεμβρίου?
Αλήθεια αντιπολίτευση έχουμε στον δήμο μας? Που είναι αυτή η νέα παράταξη του ΣυριζοΠασοκ? Αφήνω τους άλλους. Δεν τα βλέπουν όλα αυτά, αλλά και τόσα άλλα που συμβαίνουν η δεν συμβαίνουν στον δήμο μας? Δεν βλέπουν, δεν είδαν τον πνιγμό της χωριανής μας, γιατί δεν παρεμβαίνουν, δεν καταγγέλλουν οτι δεν έχουμε ναυαγοσώστες στην κεντρική παραλία παρ'οτι έχουμε πάρει την μπλε σημαία? Δεν ξέρουν οτι  είναι απαραίτητο στοιχείο η επάνδρωση με ναυαγοσώστη της τιμητικής κατοχής μπλε σημαίας ? Μήπως θα είχε σωθεί αφού το τραγικό συμβάν έγινε ακριβώς στο σημείο όπου θα έπρεπε να υπάρχει ναυαγοσώστης?




2 σχόλια:

  1. Αφήνω στην άκρη το χαρακτηρισμό ("Συριζοπασοκ")και θάθελα να μας δώσεις έναν ορισμό της λέξης "Παράταξη". Εννοείς τα 20-30 ενεργά άτομα που τράβηξαν όλο τον προεκλογικό αγώνα; Μήπως θάπρεπε, αντί να ασκείς επιθετο-λογική κριτική, να ενημερώνεις την "Παράταξη" και να προτείνεις ενέργειες; Μόνο έτσι, με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών, μπορεί να λειτουργήσει ουσιαστικά. Οι ιδέες σου είναι πολλές και καλές αλλά είναι κρίμα που αντί να συνεισφέρεις επιτίθεσαι.
    Αντώνης Πρεντάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν δεν είναι επίθεση αυτό που κάνω, αλλά "τσίγκλιμα" για να ξυπνήσει η παράταξη σας, της οποίας να θυμίσω οτι δεν είμαι μέλος. Ύστερα να σου γνωρίσω οτι εμείς στο "Ξεκίνημα" στεκόμαστε κριτικά θετικοί απέναντι σε όλα τα αριστερά κινήματα και επιζητούμε την συνεννόηση μέσα από κοινούς αγώνες. Τέλος να θυμίσω οτι, σύμφωνα με τα πάρα πάνω, συμμετείχα στην αρχική δημιουργία της παράταξη σας, σας πρότεινα για το πρόγραμμα σας ένα κείμενο με 11 συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες αρνηθήκατε σχεδόν όλες δια μέσω του αρχηγού σας. Κυριότερη ήταν, η παράταξη να πιέσει τον δήμο να εγκρίνει το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο για την ΕΤΠΑΚΟ, που εγώ έχω καταθέσει δωρεάν στον δήμο εδώ και χρόνια! Και όμως αρνηθήκατε! Έτσι συμμετέχω ως ενεργός πολίτης με τον τρόπο μου. ΧΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή