ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Οι Μεσσίες του δήμου Βόχας Κορινθίας και η μαρίνα Βραχατίου.

Επειδή άρχισαν να συγκροτούνται τα νέα δημοτικά ψηφοδέλτια στον Καλλικρατικο δήμο Βέλου-Βόχας και ήδη άρχισαν και οι πρώτες προεκλογικές συναντήσεις -συναθροίσεις, ας θυμηθούμε ποιοι είναι αυτοί που κατεβαίνουν υποψήφιοι έως τώρα.
Δεν υπάρχει βεβαίως-ακόμα- κάτι το καινούργιο. Παλιά και γνωστά ονόματα, εν ενεργεία η όχι, που κουβαλούν στην πλάτη τους μεγάλες αμαρτίες και λάθη για την περιοχή μας.
Και να θυμίσω το μεγαλύτερο, πολιτικό-αναπτυξιακό λάθος τους -και των τριών έως τώρα υποψηφίων ηγεμόνων,όπως αυτό το λάθος, πολιτικό και  εκ προ μελέτης το  γνωρίσαμε τότε ,αλλά και τώρα κυρίως επιβεβαιωμένο,μέσα από τα επιστημονικά δεδομένα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του δήμου Βόχας που βρίσκεται στην φάση των προτάσεων,και που έχει καθυστερήσει υπερβολικά.

Τι προτείνει λοιπόν η επιστημονική ομάδα του ΓΠΣ "Χωροδυναμική" μέσα από την μελέτη που τους ανέθεσε ο ίδιος ο δήμος Βόχας, αρκετών χιλιάδων ευρώ, για την προώθηση της γενικότερης ανάπτυξης του δήμου?
Στο τεύχος των προτάσεων τους -έτους 2009- και μεταξύ των άλλων προτείνουν:

Π.2.6.2 "Καταφύγιο τουριστικών σκαφών" 
  • Προτείνεται η αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου Βραχατίου σε καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών σύμφωνα με την μελέτη που έχει ήδη εκπονηθεί. 
  • Πρόκειται για συμπληρωματικά λιμενικά έργα βελτίωσης του ήδη υφιστάμενου λιμενίσκου, τα οποία έχουν προβλεφθεί σε παλαιότερη μελέτη με τίτλο: "Λιμένας Τουριστικών Σκαφών (Δημιουργία καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών στον Λιμένα Βραχατίου Κορινθιας".
  • Η μελέτη αυτή επικαιροποιείται ως προς την αρχιτεκτονική διαμόρφωση του χερσαίου χώρου όπισθεν των παραλιακών κρηπιδωμάτων του αλιευτικού καταφυγίου μέχρι το όριο της υφιστάμενης παραλιακής οδού, εντός της υφιστάμενης χαρακτηρισμένης ζώνης λιμένα."
Τι προτείνουν δηλαδή οι εξειδικευμένοι επιστήμονες πολεοδόμοι και χωροτάκτες, με χρηματοδότηση της μελέτης τους από τον δήμο Βόχας υπ όψιν?
Προτείνουν να κατασκευασει ο δήμος μ α ρ ι ν α, και μάλιστα όπως ακριβώς είχε προβλεφθεί από την παλιά μελέτη μαρίνας, της οποίας αρχιτεκτονικης μελέτης του χερσαίου χώρου ήμουν ο συνταξας αρχιτέκτων και μάλιστα αμισθί, επί εποχής του αλησμόνητου Γ.Τριαντάφυλλου!!!
Ναι αυτήν την μελέτη μαρίνας που πολέμησαν όλοι οι πάρα πάνω κύριοι για το δικό τους πολιτικό συμφέρον (ίδρυσαν και παράταξη αμέσως μετά) αυτό το έργο που ήταν έτοιμο με εγκεκριμένη πίστωση από το  ΚΡΑΤΟΣ και όχι από ιδιώτες και που θα γινόταν δημοτική επιχείρηση με κέρδη τεράστια.
Ναι αυτό το έργο που παρουσιάσαμε τότε με σχέδια και ομιλίες στο ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ σε λαϊκή συνέλευση διαμαρτυρίας που κάλεσαν οι πάρα πάνω υποψήφιοι δήμαρχοι, μαζί με άλλους πολιτικά αντίθετους με τον Τριαντάφυλλο και κοντέψαμε να φάμε ξύλο οι τρεις μας που το υποστηρίζαμε, εγω και οι δυο συγχωρεμενοι Τριαντάφυλλος και Λάκης Κόλλιας!
Όπου και εκεί το ενταφίασαν το έργο με την αρνητική απόφαση τους!!!

Έρχονται τώρα λοιπόν αυτοί οι ίδιοι ξανά και ξανά, αλλάζοντας ενδεχομένως μανδύα, σαν τον .....και ζητάνε να διοικήσουν πάλι και πάλι τον δήμο μας, να μας σώσουν!!
Μα είναι δυνατόν να μας σώσουν αυτοί που εσκεμμένα κατάργησαν το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της ευρύτερης περιοχής μας?
Και που πληρώσαμε όλοι εμείς οι δημότες χιλιάδες ευρω σε αυτήν την νέα μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου για να μας αποδείξει και να τους αποδείξει πόσο λάθος κάνανε?
Αν είχαν πολιτικό θάρρος θα έπρεπε να μην  ξανακατεύουν σε εκλογές.
Για να μην πω ότι "οι σωστοί ηγεμόνες  αυτοκτονούν για το καλό της πατρίδας"!!
Όπως θα έπρεπε να κάνουν και οι ηγεμόνες του νεοφιλελεύθερου πλέον ΠΑΣΟΚ που για την νομή της εξουσίας, άλλα μας έταξαν προεκλογικά και άλλα μας έφεραν δεινά μετεκλογικά!!
Η μόνη ελπίδα μας πλέον σε αυτό τον τόπο είναι να  αρχίσουμε από την αρχή, πέρα από το σάπιο πολιτικό μας σύστημα, κεντρικό και αυτοδιοικητικό, με την ανάδειξη κάτι πραγματικά  καινούργιου, που θα ενώσει την οργή όλων μας, μακριά από τα υπάρχοντα κόμματα, αυτοοργανωμενοι, κάτι σαν απελευθέρωση, κάτι σαν νέο ΕΑΜ αλλά χωρίς το ΚΚΕ!
Ας αγωνισθούμε ο καθένας από το μετερίζι του να  φανεί αυτό στον ορίζοντα μέχρι τις εκλογές του Νοέμβριου, ώστε να δράσει καταλυτικά και για την κεντρική εξουσία.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΧΝΑ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή