ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Βραχάτι: Βρώμα και δυσωδία!! Να παραιτηθούν αν δεν μπορούν!














Δεν πάει άλλο με τα αμάζευτα σκουπίδια στο Βραχατι! Τύφο θα πάθουμε!
Με το που βγήκε το καλοκαίρι και έφυγαν οι παραθεριστές, ο δήμος αδυνατεί να μαζέψει τα σκουπίδια απο τους κάδους! Είναι τραγικό.
Οι κάδοι ξεχειλισμένοι και μέσα στην βρώμα και δυσωδία, παραμένουν ημέρες ολόκληρες στην θέα των περαστικών και προς χαρά των γατών, ποντικιών και κουνουπιών! Δείτε τις φωτογραφίες.
Ο δήμαρχος βγήκε στην τηλεόραση και είπε οτι ο δήμος Κιατου δεν δέχεται άλλα απορρίματα στον ΧΥΤΑ Κιατου παρ'οτι υπάρχει συνεργασία του τέως δήμου Βελου με τον δήμο Κιατου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η αντιπολίτευση του ζήτησε να της φέρει έγγραφη άρνηση απο τον δήμο Κιατου οτι δεν δέχεται τα απορριματα, διότι μάλλον δεν τον πιστεύει αφού αν ειναι αληθεια παραβιάζεται το καταστατικό συνεργασίας μεταξύ των δυο δήμων στο θέμα του ΧΥΤΑ.
Προσωπικά έχω δυο ερωτήματα:
Πως γίνεται ολο το καλοκαίρι με τον μέγιστο φόρτο των σκουπιδιών απο το σύνολο των δημοτών-παραθεριστων που τριπλασιάζουν τον πληθυσμό μας, να μπορεί να κάνει την αποκομιδη ο δήμος, έστω με καθυστερήσεις, και τώρα που ελαχιστοποιήθηκαν τα σκουπίδια  αφού έφυγαν οι παραθεριστές και μειώθηκαν τα σκουπίδια στο 1/3, να μην μπορεί???
Μήπως ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος κ. Παπαλέκας  παίζουν με αυτες τις καταστάσεις ώστε να μας αναγκάσουν να πάμε συντόμως προς την λύση του δεματοποιητή-που ειναι απαραδεκτη ως λύση- και που ειναι και η εντολή του περιφερειάρχη Τατούλη προς τους φίλιους  δημάρχους και την οποία λύση είχε προτείνει ο δήμαρχος στην συνέλευση του καλοκαιριού στο σινεμά Αμορε του Ζευγολατιου???
Οτι και να συμβαίνει η κατάσταση είναι απαράδεκτη στο Βραχατι!
Αν δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών, να πάνε στο σπίτι τους!
Ο λαός τους ψήφισε για να τους λύσει τα προβλήματα του και οχι να τους πληρώνει μόνο και μάλιστα  μέσα στην κρίση με παχυλούς μισθούς!!
Να παραιτηθούν οι αρμόδιοι τώρα και να αφήσουν τον λαό να αυτοδιαχειριστεί τα καθημερινά του!
Τέλος ως minimum λύση προτείνω, στην παραλιακή ζώνη του Βραχατιου, όπου και εκεί παίζεται το παιχνίδι της ανάπτυξης του Βραχατιου, να αποσυρθούν όλοι οι κάδοι σκουπιδιών - εκτός της ανακύκλωσης που θα πρέπει ομως να συγκεντρωθούν σε ειδικό μέρος- και οι καταστηματάρχες που ευθύνονται για το μεγαλύτερο όγκο σκουπιδιών, να κρατούν τα απορρίμματα τους στον ακάλυπτο χώρο των μαγαζιών τους και να τα βγάζουν κάθε πρωί ενωρίς έμπροσθεν των μαγαζιών τους, την ώρα ακριβώς που θα περνά το σκουπιδιάρικο να τα μαζεύει, όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες πόλεις της δύσης!!!!
Έτσι μόνο θα γλυτώσει το ευαίσθητο περιβάλλον της παραλίας μας απο την άσχημη θέα άλλα και την φοβερή βρώμα που υπάρχει με τους ξεχειλισμένους καθημερινά κάδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου