ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Βέλου-Βόχας: Το χάλι του "Καλλικράτη" καλά κρατεί.

Το έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει. Το χάλι του Καλλικράτη συνεχίζεται.
Είμαι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου. Δεν συμμετείχα στην χτεσινή συνεδρίαση της 14-12-11 και ούτε θα συμμετέχω εάν τα πράγματα δεν αλλάξουν.
Δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνουν με δελτίο τύπου από τις 8 Νοεμβρίου, συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για τις 14 Δεκεμβρίου, που μετατέθηκε για τις 15 Δεκεμβρίου και σε μη απαρτία για τις 16 Δεκεμβρίου (μόλις τώρα με ειδοποίησαν οτι δεν υπήρξε απαρτία) ,δηλαδή την ίδια ακριβώς ήμερα που έχουν ορίσει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να περάσουν το Τεχνικό Πρόγραμμα το οποίο θα συζητείτο στην Επιτροπή Διαβούλευσης ακριβώς 5 ώρες πριν!!!
Τι διαβούλευση είναι αυτή? Βεβαίως φαινομενική. Διαβούλευση της πλάκας εφ' όσον δεν δίνεται ο κατάλληλος χρόνος και τα σχετικά στοιχεία για να διαβουλευθούν οι πολίτες ,συνεδρίαση μόνο και μόνο για την νομιμοποίηση της προαποφασισμένης έγκρισης του τεχνικού προγράμματος από το δημοτικό συμβούλιο μετά από 5 ώρες!
Η πραγματική διαβούλευση, κύριοι του απαξιωμένου πλέον πολιτικού-αυτοδιοικητικου συστήματος, σημαίνει ένα είδος άμεσης δημοκρατίας, χρειάζεται χρόνο και όλα τα στοιχεία στο τραπέζι για να λαμβάνονται δημοκρατικές αποφάσεις. Διαφορετικά είναι αποφάσεις χωρίς τον λαό, από ένα δημοτικό συμβούλιο εκλεγμένο μεν, αλλά που ενώ θα έπρεπε να είναι μόνο εκτελεστικό όργανο του κυρίαρχου λαού, είναι στην ουσία απολυταρχικά νομοθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου