ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

¨Εγραψε ο κ. Τρωγάδης, αντιδήμαρχος του δήμου Βέλου-Βόχας..

Έγραψε ο κ. Τρωγάδης, αντιδήμαρχος του δήμου μας Βέλου-Βόχας, στο τελευταίο φύλλο της "Γνώμης των Πολιτών Βόχας":

"Ο τρόπος που θα διοικήσει κάποιος φαίνεται από τον τρόπο που αντιπολιτεύεται. Η δημοτική αρχή του κ. Παπακυριάκου υποσχέθηκε οικονομική εξυγίανση και το πέτυχε, υποσχέθηκε να βρίσκει τρόπους να λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας και το προσπαθεί καθημερινά. Ακόμα κι αν δει κάποιον κάδο γεμάτο με κλαδιά θα φροντίσει να βρει τρόπο και να τον αδειάσει και όχι να τον φωτογραφίσει «προφίλ και ανφάς».(Υπογράμμιση του συντάκτη)
Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα, η λαϊκή συμμετοχή είναι υποχρέωση όλων μας και έχει να κάνει με το προσωπικό ενδιαφέρον και όχι με την έλλειψη ενημέρωσης. Οι πολίτες που πραγματικά ενδιαφέρονται οι ενεργοί συνδημότες μας, αυτά τα χρόνια βρήκαν τρόπο να βοηθήσουν το δήμο, μας είπαν τις ιδέες τους, έκαναν δράσεις και «κινούνται» παράλληλα με τη δημοτική αρχή έχοντας τον ίδιο στόχο, την πολιτιστική, πολιτισμική και τη γενικότερη ανέλιξη της κοινωνίας μας.
Δεν φοβάμαι κάποιους «παλιούς» που θα διοικούν με νέες ιδέες, φοβάμαι κάποιους «νέους» που θέλουν να διοικήσουν με «παλιές» ιδέες."

* Ο κ. Βασίλης Τρωγάδης είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών Βέλου-Βόχας

Ως απάντηση στον κ. Τρωγάδη του αφιερώνω  2 αναρτήσεις μου, αυτήν της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου  (http://christosenikolaou.blogspot.gr/2014/02/blog-post_28.html) και αυτήν του Σαββατου 1ης Μαρτίου (http://christosenikolaou.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html) , παραμονής της Καθαράς Δευτέρας και της αποκριάτικης παρέλασης στην παραλία Βραχατίου που έχουν το ίδιο θέμα, με προειδοποίηση!
Υποθέτω ότι γνωρίζει το γνωμικό "όσο αξίζει μια εικόνα δεν αξίζουν χίλιες λέξεις"!!!
Η κάθε φωτογραφία κύριε Τρωγάδη και κ. αντιδήμαρχε επί της καθαριότητας, είναι παρέμβαση στα κοινά, είναι πρόταση να διοικήσετε τον δήμο καλύτερα, είναι ειδική συμμετοχή, αλλά εσείς κοφεύετε!
Κοφευετε επειδή είστε συγκεντρωτικοί στον δήμο, παραταξιακοί και μόνον, θέλετε να εξυπηρετείτε μόνον όσους σας ψηφίζουν, φαίνεται καθημερινά αλλά και ειδικά τώρα με αυτήν εδώ την κατάσταση αλλά και με τις επιλεκτικές ασφαλτοστρώσεις που μόλις κάνατε!( Προσωπικά έχω κάνει αίτηση γραπτή για ασφαλτόστρωση σε δρόμο με μεζονέτες μου απο την αρχή της θητείας σας! Γιατί δεν έγινε?)
Φάνηκε επίσης απο παλιά οταν στις πρώτες-πρώτες  συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σας, ήρθα και ζήτησα τον λόγο να παρέμβω-προτείνω σε κάτι, και μου τον κόψατε, με λογοκρίνατε, δεν με αφήσατε να μιλήσω!!
Τέτοια συμμετοχή ζητάτε? Πόσες φορές σας έχω ενοχλήσει στον δήμο με αναφορές μου για τον σκουπιδότοπο που είναι δίπλα στο σπίτι μου και στην δεξαμενή μου, στον παραλιακό δρόμο Βραχατίου, στο πάρκινγκ, απέναντι μάλιστα και απο το σουβλατζίδικο του Τάκη του Μούργελα? (Καλά ρε Τάκη ούτε εσύ δεν τους ψηφίζεις?)
Πόσες φορές εχω προτείνει στον δήμο σας -με τον δικο μου τρόπο, αυτον εδω- οτι ειναι λάθος η διαχείρηση στο συγκεκριμμένο σημείο της παραλίας γιατί μαζεύονται τα σκουπίδια απο 40 οικοδομές γύρωθεν αφού δεν υπάρχει σωστή διαχείρηση με διασπορά των κάδων κυρίως προς τις πολυκατοικίες που δεν εχουν κάδους? Τι έχετε κάνει με τις προτάσεις αυτές? Τίποτα.
Δείτε λοιπον για πολλοστή φορά τα αποτελέσματα της ανικανότητας σας, εσεις κυρίως της καθαριότητας, τα σκουπίδια και τα στρώματα παραμένουν ακόμα εκει, 4η ημέρα σήμερα Τρίτη μετά την αποκριά στο συγκεκριμμένο σημείο και συγκρίνετε την με αυτά που σας 'εγραφα προ 2 ημερών σε αυτό εδω το blog.:
(Ευτυχώς που υπάρχει και το internet (διαδιχτυο το λεει ο άλλος) και ετσι μπορούμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας χωρίς λογοκρισία, να κριτικάρουμε πράγματα χωρίς να εχουμε την ανάγκη του οποιουδήποτε Γκαιμπελίσκου δημοσιογράφου και να προτείνουμε λύσεις δημόσια και οχι καλυμενοι και καθοδηγούμενοι πίσω απο οποιαδήποτε κονκλάβια!! )



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου