ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Προβληματισμοί προς αναποφάσιστους αριστερούς.

 Προβληματισμοί προς αναποφάσιστους αριστερούς: Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΣΗ από εδώ:

 http://aristerisymporefsi.gr/index.php/component/k2/item/158-provlimatismoi-pros-anapofasistous-aristerous

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ



Είναι βέβαιο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αριστερών έχει αποφασίσει να ψηφίσει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ .
Είναι επίσης βέβαιο ότι αυτό το ρεύμα θα ισχυροποιείται όσο θα
πλησιάζουμε προς τις εκλογές από την εντεινόμενη πόλωση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η οποία αντικειμενικά καλλιεργείται και από τον ισχύοντα απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό, εκλογικό νόμο .



Παράλληλα εκτός των πιστών ψηφοφόρων των υπόλοιπων αριστερών σχηματισμών, οι οποίοι παρά τις ραγδαίες δεξιόστοφες μετακυλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες διενεργούνται σε παγκόσμια πρώτη
πριν ακόμη αυτός κατακτήσει την κυβερνητική εξουσία, τείνουν να
συρρικνωθούν, σε βαθμό που σε λίγο θα μιλάμε για ορισμένους από αυτούς
για στρατηγούς δίχως στρατό, υπάρχουν και αρκετοί
αριστεροί, οι οποίοι είτε έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν τους εν λόγω
σχηματισμούς με κρύα καρδιά, είτε παραμένουν ακόμη αναποφάσιστοι
.
Καταθέτω λοιπόν ορισμένους προβληματισμούς που με βασανίζουν καιρό τώρα, και οι οποίοι θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μια τεκμηριωμένη
λήψη αυτής της απόφασης , και κυρίως να συμβάλουν στη στάση που κατά
την ταπεινή μου γνώμη οφείλουμε να τηρήσουμε την κρίσιμη μετά τις
εκλογές περίοδο............
 http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2014/10/blog-post_60.html

1 σχόλιο:

  1. Ο κόσμος έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια για την ελλαδική κοινωνία, αλλά δεν το "βλέπει" ο αρθρογράφος. Όλοι φαίνεται να το έχουν καταλάβει: οι άρρωστοι και ανασφάλιστοι, οι άνεργοι, οι επισφαλώς εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, οι απλήρωτοι είλωτες του ιδιωτικού τομέα, οι συνταξιούχοι που δεν μπορούν να πάρουν πια ούτε μια σοκολάτα για τα εγγόνια τους με τις κουτσουρεμένες τους συντάξεις που πηγαίνουν ολόκληρες σε όλο και ακριβότερα φάρμακα, από αυτά που έχουν περισσότερη ανάγκη όλοι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας∙ όλοι! Όλης της Ελλάδας οι καταθλιμμένοι, όλης αυτής της γης οι κολασμένοι, έχομε καταλάβει ότι ο κόσμος μας έχει αλλάξει δραματικά. Μόνο ορισμένοι δεν το καταλαβαίνουν. Είναι αυτοί που κάθονται και μετράνε αριστερά και αντιμονοπωλιακά κουκιά, ασκόπως, αφού οι περισσότεροι Έλληνες, όπως φάνηκε και στις πρόσφατες ευρωεκλογές, αθροιστικά, δώσαμε πολύ μικρά ποσοστά στους θιασώτες της δραχμής και του χρυσού φοίνικα…

    Εξάλλου, ιδού ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των ημερών μας: αν και όλοι οφείλαμε να μποϋκοτάρουμε τον εμφιαλωτή της Coca-Cola, τα τραπέζια μας, ακόμα και οι μπουφέδες σε ημερίδες εναλλακτικών οργανώσεων, είναι γεμάτα με αυτό το σκατουλόχρωμο ποτό. Ο κόσμος μας έχει αλλάξει δραματικά, είπαμε και η μεγάλη πλειοψηφία δεν θέλει καμία «μετωπική σύγκρουση» με κανέναν. Ελάχιστο ποσοστό είναι οι πολεμοχαρείς.Οι περισσότεροι ζητάμε δικαιοσύνη.

    Τα κενά αυτής της ιδεοληψίας, αυτών που δεν καταλαβαίνουν, συμπληρώνονται και από την ιδέα ότι όλες οι λαϊκές ανάγκες θα καλυφθούν από το τύπωμα δραχμών. Η θεώρηση όμως αυτή θα οδηγήσει, αν μη τι άλλο και σε οικολογικό έγκλημα, ενόψει της τερατώδους ποσότητας χαρτιού που θα τυπώνεται καθημερινά στο Νομισματοκοπείο για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των συνελλήνων. Ο μόνος κλάδος που με βεβαιότητα θα ανθίσει, θα είναι αυτός της μαύρης αγοράς ξένων χαρτονομισμάτων. Τι δίαβολο! Τουριστική χώρα είμαστε, δόξα το Θεό. Εντέλει, είναι πιθανότερο το σενάριο, ceteris paribus, οι δραχμές μας να χρησιμοποιούνται ως ταπετσαρία, σ’ αυτόν τον κόσμο που κάποιοι οραματίζονται να έρθει, αύριο κιόλας. Ποιοι είναι αυτοί? Δεν ξέρω κανέναν προσωπικά για να πω, αλλά θα τους χαρακτήριζα αυτούς όλους, ως ανθρώπους αποκομμένους από το κοινωνικό γίγνεσθαι, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι απλώς υποκριτές.

    Αυτοί που μιλάνε έτσι, πρακτικά αερολογούν, αφού ο λόγος τους είναι αδιέξοδος και ανεδαφικός και στην ανάλυσή τους δεν αφιερώνουν ούτε καν μιαν αναφορά (1) στην ανάγκη κοινωνικού ελέγχου της ανομίας ή για την παραγωγική ανασυγκρότηση, δύο ορόσημα που δείχνουν προς τον μοναδικό δρόμο διαφυγής, με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα. Ας τσακωθούμε για τη διανομή του πλούτου, μετά που θα τον δημιουργήσουμε ξανά.

    Υ.Γ. Οι αποκομμένοι από το κοινωνικό γίγνεσθαι, οι υποκριτές και οι βολεμένοι, ξεχνούν ότι το ΕΑΜ μας έσωσε πρώτα από την πείνα και μετά από τη σκλαβιά και ότι το 40% των τροφίμων μας το εισάγομε. Δεν ακούσατε τον Σταύρο, τον ποταμίσιο? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή