ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Περι της αρχής των έργων στο λιμάνι Βραχατίου για αλιευτικό καταφύγιο


Έγραφα στις 26 Μαρτίου 2014, ένα σχόλιο-κείμενο για την ψηφοθηρία κάποιων της τοπικής αυτοδιοίκησης, μεσω των ΜΜΕ, που ονόμαζαν "κατασκευή μαρίνας" στο Βραχατι την αναβάθμιση του λιμανιού σε "αλιευτικό καταφύγιο"!!
Αναδημοσιεύω αυτό το κείμενο εδώ από αυτό το Link http://christosenikolaou.blogspot.gr/2014/03/blog-post_26.html  με την ιστορία της μαρίνας που δεν έγινε, για να το ξαναθυμηθούν κάποιοι και να το μάθουν και οι νεότεροι.
Τώρα δε που ξεκινάει,λένε, το έργο αναβάθμισης λιμενικών έργων για χρήση αλιευτικού καταφυγίου Βραχατίου,κόστους 3,9 εκατομμύρια ευρώ, θα ήθελα να συστήσω την προσοχή στους ιθύνοντες, οτι θα είναι λάθος να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο καλοκαίρι, στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου, διότι θα υποβαθμιστεί εντελώς η εξαιρετική παροχή υπηρεσιών που δίνει η παραλία μας, από την μεγάλη όχληση που θα παρουσιαστεί λόγω της αδιάκοπης κίνησης των βαρέων οχημάτων για της μεταφορά από και προς το λιμάνι των αναγκαίων υλικών για το έργο, δηλαδή της επέκτασης υπήνεμου μώλου, της διαπλάτυνσης του υπήνεμου μώλου, της εκβάθυνσης της λιμενολεκάνης, και της θωράκισης του προσήνεμου μώλου. Γιατί αυτά είναι τα έργα που θα γίνουν.

Αυτός ο περιορισμός εξ άλλου για την μη όχληση, τίθεται ξεκάθαρα από την εγκεκριμένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και θα πρέπει να τηρηθεί.
Τώρα ποιος θα τον τηρήσει είναι ένα ζήτημα!
Προσωπικά ελπίζω στον πατριωτισμό των Ελλήνων για την διαφύλαξη του Συντάγματος όπως είναι γνωστός με το παλαιό άρθρο 114!
Από τους άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν ελπίζω βέβαια, διότι θα θελήσουν να ψηφοθηρισουν και πάλι αγνοώντας τα πάρα πάνω, δείχνοντας με τον τρόπο τους στους πολλούς παραθεριστές οτι είναι παρόντες με έργα  και οτι είναι ... άρχοντες!!
Όσον αφορά τα οφέλη από την κατασκευή ενός δεύτερου αλιευτικού καταφυγίου εδώ στο Βραχατι δίπλα στο άλλο που είναι στο Κιάτο, "που θα αυξήσει την αλιεία και το τουριστικό μας προϊόν", όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, αυτό θα φανεί εκ του αποτελέσματος!
Πάντως αυτό το έργο ΔΕΝ προβλέπεται απο τον Κρατικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης!!! 
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου