ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αυτό το Βραχάτι αξίζει περισσότερα!

  • Ψήφισε πρόσφατα απόφαση το δημοτικό μας συμβούλιο Βέλου-Βόχας, για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εγκατάσταση και πινακίδων ΚΟΚ,στους δρόμους γύρω από το Δημοτικό Σχολείο Βραχατίου.Πολύ καλά έκανε και ας άργησε λίγο! Ποτέ δεν είναι αργά!
Μήπως ήρθε και  η ώρα να ρυθμίσει και την κυκλοφορία στην αγορά του Βραχατίου επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, και κυρίως στο κατάστημα "Γερμανός", όπου παρκάρει ο καθένας όπου βρει και κυρίως απάνω στα πεζοδρόμια. αποκλείοντας τις περισσότερες φορές την διέλευση των πεζών, αναγκάζοντας τους να κατεβαίνουν στον δρόμο για να περάσουν, με σοβαρό κίνδυνο - κυρίως για τους ηλικιωμένους αλλά και τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου-να τους παρασύρει κάποιο αυτοκίνητο?
Αν προβάλλει την δικαιολογία ο δήμος οτι δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, ας κάνει τότε τις απαραίτητες έγγραφες ενέργειες προς την Τροχαία!
Να αναμένουμε αποτελέσματα? Τι λέτε?

  • Συνεχίζει το έργο στο λιμάνι μας Βραχατίου, με την εκβάθυνση του πυθμένα από ειδικό πλωτό γερανό που ήρθε εχθές, όπως προβλέπεται από την μελέτη.
Είχα κάνει και παλαιότερα αυτήν την πρόταση, την ξανά κάνω και τώρα πριν είναι αργά.
Με τα αμμοχάλικα που θα βγάλουν από την εκβάθυνση του λιμανιού, μπορούν να μπαζώσουν τμήματα της ακτής στην παραθεριστική περιοχή "Σαμουτανι" Βραχατίου που έχει καταστραφεί από την θάλασσα. Συμφέρει όλους και τον εργολάβο και εμάς.

  • Συνεχίζει η απαράδεκτη κατάσταση της αποκομιδής των σκουπιδιών στο Βραχατι. Τμήματα της πόλης έχουν γίνει μικρές χωματερές με οτι συνέπειες έχει αυτό και για το περιβάλλον και για την υγεία μας από την αύξηση των μικρών ποντικών όπως ίσως έχετε παρατηρήσει και εσείς. Στην πάρα κάτω χθεσινή φωτογραφία η κατάσταση έξω από το προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου Βραχατίου! Επειδή δε από οτι διαβάζω και πάρα την τελευταία θετική απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου, δεν πρόκειται να γίνει το Φαραωνικό έργο του κ. Τατούλη για τα σκουπίδια, μήπως πρέπει να ξεκινήσει και ο δήμος μας-όπως έκανε ο δήμος του Κιάτου- ενέργειες για την λύση της αποκομιδής σε επίπεδο δήμου και συνεργασιών δήμων? 
          Σε αυτόν τον σύνδεσμο διαβάστε τα τελευταία νέα απο την ΠΡΩΣΥΝΑΤ για την ανακύκλωση)
          ( http://www.xekinima.org/arthra/view/article/kampanaki-gia-tin-anakyklosi-rizikes-allages-tora/

Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο της ΠΡΩΣΥΝΑΤ (Πρωτοβουλία Συνεννόησης για την Διαχείριση των Απορριμμάτων) άρθρο του Τάσου Κεφαλά που δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς λειτουργεί το σύστημα της ανακύκλωσης στην Ελλάδα και αποκαλύπτει την πλήρη απουσία δημόσιου ελέγχου και διαφάνειας, την εκμετάλλευσή του από τα ιδιωτικά συμφέροντα, τις παραβατικές συμπεριφορές κ.α. - See more at: http://www.xekinima.org/arthra/view/article/kampanaki-gia-tin-anakyklosi-rizikes-allages-tora/#sthash.GeCbtjGf.dpuf
 

  • Συνεχίζει επίσης να βασιλεύει η παράνομη περίφραξη μέσα στην γραμμή αιγιαλού, της γνωστής ιδιοκτησίας που βρίσκεται δίπλα στο κύμα, ανατολικά του λιμανιού μας! Ως πότε κ.κ του δήμου θα περιμένουμε να ελέγξετε την υπόθεση? Ως μηχανικός που γνωρίζω τους νόμους για το περιβάλλον, ξανά λέω οτι εφ'οσον ισχύει ακόμα η οριοθέτηση Αιγιαλού και Παραλίας στο Βραχατι και δεν έχει καταργηθεί, και από οτι ξέρω δεν έχει καταργηθεί, τότε απαγορεύεται οποιοιδήποτε έργο και επέμβαση μέσα στην γραμμή αιγιαλού-ούτε και η νομιμοποίηση τους με τον νόμο περί αυθαιρέτων- οχι μόνο περίφραξη οικοπέδου αλλά ούτε και διαμόρφωση του ανάγλυφου του εδάφους της παραλίας όπως κάνουν μερικοί μαγαζάτορες στις αρχές καλοκαιριού για την επανατοποθέτηση (?) των ομπρελοκαθισμάτων τους με την ένοχη ανοχή του Δήμου! Αυτή λοιπόν είναι η κατάσταση που την βλέπεται και σε χθεσινή φωτογραφία,στον αιγιαλό, ακριβώς δίπλα στο λιμάνι:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου