ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Απειλές και τρομοκρατία στο Βραχάτι για συμμετοχή στην απεργία?





Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η συμμετοχή όλων μα όλων των εμπορικών καταστημάτων και εστίασης του Βραχατίου στην σημερινή γενική απεργία για το ασφαλιστικό.
Μου έκανε εντύπωση γιατί 5 χρόνια τώρα των προηγούμενων μνημονίων, δηλαδή ίδιας και χειρότερης οικονομικής κρίσης, ποτέ δεν συμμετείχαν σε απεργίες κλείνοντας τα μαγαζιά τους!
Απόρησα λοιπόν και ρώτησα φίλους και γνωστούς καταστηματάρχες του Βραχατίου, τουλάχιστον 4, πως και πως συμμετέχουν αυτήν την φορά και τα κλείνουν.
Η απάντηση και από τους 4 ήταν οτι "αφού θα κλείσουν όλοι τι να κάνω? Δεν θέλω να μου σπάσουν και το μαγαζί μου"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ερωτήσεις μου ποιοι απείλησαν να σπάσουν το μαγαζί, η απάντηση ήταν " δεν ξέρω, έτσι κυκλοφόρησε η φήμη οτι θα σπάσουν κάποιοι μαγαζιά που θα παραμείνουν ανοικτά"!
Στα υπ'οψιν οτι από οτι διάβασα στην μπροσούρα για το κάλεσμα στην απεργία,αλλα και επί τόπου στην διαδήλωση στην Κόρινθο, ο Εμπορικός Σύλλογος Βραχατίου (υπάρχει ακόμα?) δεν συμμετείχε  ουτε ανακοινώθηκε οτι συμμετέχει!
Ήταν λοιπόν αυτός ο λόγος της τεράστιας συμμετοχής στην απεργία (αλλα οχι στην διαδήλωση)? Ήταν απειλές και τρομοκρατία? Από ποιους σκοτεινούς κύκλους εκπορευτηκε? Μια οργανωμένη ομάδα γνωρίζω να τρομοκρατεί τα τελευταία χρόνια. Μάλλον θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις στην πολιτική αν φτάσανε ως εκεί!
Θυμίζω οτι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου