ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Σκουπίδια: Προς τον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου-Βόχας Κορινθίας.

Η αντιαισθητική κατάσταση από την θέα αλλά και την άσχημη μυρουδιά, ιδίως το καλοκαίρι, από την συσσώρευση των απορριμάτων στους κάδους του δήμου που βρίσκονται στο κεντρικό παραλιακό πάρκινγκ της παραλίας Βραχατίου και απέναντι από τα ωραία καταστήματα, θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.
Δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για την αποκομιδή των σκουπιδιών, το έχω ξανά πει, αλλά η εύκολη λύση.
Σε όλες τις πολιτισμένες ευρωπαϊκές πόλεις, τα σκουπίδια από τα καταστήματα μαζεύονται, με διαλογή, από τα ίδια τα καταστήματα στους δικους τους χωρους, στον ακάλυπτο τους η σε αποθήκες τους, και το πρωί σε συγκεκριμένη ωρα τα βγάζουν έξω από τα καταστήματα τους και περνά το απορριμματοφόρο της πόλης και τα μαζεύει!
Στο Βραχατι, που θα μπορούσε να είναι η "Κυανή Ακτή του Κορινθιακού" και ιδιαίτερα στην παραλιακή ζώνη που είναι και ο καθρέπτης του τουρισμού μας η θα έπρεπε να ήταν, αυτό δεν συμβαίνει ενώ είναι πασιφανώς αναγκαίο!
 Και οχι μόνον, αλλά με την πληθώρα κάδων που έχουν βάλει εν σειρά, ανακύκλωσης και σκουπιδιών, δείχνουν προς σχεδόν όλους τους κατοίκους της κεντρικής παραλίας που να εναποθέτουν τα σκουπίδια τους. Βλέπω καθημερινά κοσμο ολων των πολυκατοικιών της παραλίας, να εναποθέτουν τα σκουπίδια τους οχι έξω απο τις πολυκατοικίες τους αλλά στο κεντρικό παραλιακό πάρκινγκ όπου τα καταστήματα, με φόντο την εξαιρετική παραλία μας!
Χρόνια τώρα σχολιάζω το γεγονός αυτό αλλά δυστυχώς δεν ακούει κανένας, ούτε δήμαρχοι αλλά ούτε και τα τοπικά συμβούλια του Βραχατιου που καθημερινά σχεδόν βρίσκονται για καφέ σε αυτά τα καταστήματα.
Ελπίζω οι νέες δημοτικές και τοπικές αρχές που θα προέλθουν από τις επόμενες εκλογές να το κάνουν πράξη! Τότε θα τους στηρίξουμε.
ΥΓ.  Ευτυχώς το γνωστό παραλιακό κατάστημα " Γυροβολιές" του Τάκη Μούργελα εδώ και κάποιες μέρες κάνει πράξη την πάρα πάνω πρόταση! Εύγε!
Οι φωτογραφίες είναι σημερινές 11-1-2017 ώρα 10,00 πρωί!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου