ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Περι των εκλογων στην "Κεντροαριστερά".



Γιατί δεν λένε οι έξυπνοι πόσοι από τους ψηφοφόρους είναι οι μετανάστες μόνιμοι κάτοικοι του εξωτερικού, που δεν ψηφίζουν όμως στις εθνικές εκλογές????? Κάποιοι λένε οτι είναι πάνω από 100.000 !!!!   Ωραίο το κόλπο να λένε οτι ψήφισαν 200.000 για να φανούν οτι είναι αρκετοί, αλλά δεν πιάνει!! Πάμε για άλλα, ούτε βήμα πίσω στο κατεστημένο που μας έφερε σε αυτό το χάλι! Με τα ίδια υλικά δεν κάνεις ανανέωση, με τα ίδια υλικά που ψήφιζαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δεν μας κοροϊδεύουν!  Να θυμηθούμε την Γεννηματά και την παρέα της την δεξιά των Σαμαροβενιζέλιδων, οτι ελεγαν στον Τσιπρα επι διαπραγμάτευσης: Υπόγραψε τα ΟΛΑ, φερε μας την συμφωνία όποια και να είναι!
Τέλος, σε αυτό το οικονομικό σύστημα του άκρατου και καταστροφικού νεοφιλελευθερισμού με την ασύδοτα ελεύθερη αγορά, τίποτα δεν μας σώζει από την δουλοπαροικία, εμάς, τα παιδιά μας και την χώρα μας, τουλάχιστον εως το 2060, καμιά "φτιασιδωμένη" κεντροαριστερά ούτε οι "σοσιαλφιλελευθεροι" του Συριζα που έγιναν μια από τα ίδια!
Ο μόνος τρόπος είναι η αλλαγή αυτού του οικονομικού και πολιτικού συστήματος στην χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη, με την θεσμοθέτηση του κοινωνικού και εργατικού ελέγχου.
Η βάση πρέπει να ελεγχει τις κορυφές και οι εκλεγμένοι (και ανακλητοί) αξιωματούχοι δεν πρέπει να εχουν κανενα προνόμιο απέναντι σε αυτους που εκπροσωπούν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου