ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πανωλεθρία χωρίς προηγούμενο



Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Όσο πλησιάζουμε στην 6η Μαΐου τόσο περισσότερο η μιζέρια κυριεύει τα επιτελεία των δύο εταίρων του «δικομματισμού». Όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι το ταξίδι τους προς την Κόλαση είναι... μονόδρομος – όσο μονόδρομος ισχυρίζονταν ότι είναι τα μνημόνια που ψήφισαν για να μας «σώσουν». Όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι μια σαφέστατη καταδίκη τους. Ίσως δε κάτι ακόμη χειρότερο. Μια πανωλεθρία χωρίς προηγούμενο............................
 
 
................Πέραν των απειλών εξ αριστερών για την κυριαρχία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ανέκυψαν, τους τελευταίους μήνες, και δύο νέες από τα δεξιά (και τα... ακροδεξιά) της πολιτικής σκηνής, οι οποίες μάλιστα είναι σχεδόν αδύνατον να αξιολογηθούν σήμερα κυρίως επειδή δεν έχουν ακόμη δείξει τα όρια της πολιτικής επιρροής τους.

1. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου προς το παρόν δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο πολιτικό αντικείμενο. Κανείς δεν γνωρίζει επομένως τι αποτέλεσμα θα «γράψουν» στην κάλπη. Το ότι όμως γνωρίζουν ήδη μεγάλη δημοσκοπική επιτυχία οικειοποιούμενοι την ατζέντα που έχασε στον δρόμο ο Σαμαράς αποτελεί έναν πολιτικό εφιάλτη για τη Ν.Δ.

Ανεξάρτητα μάλιστα από το εκλογικό του ποσοστό, το κόμμα Καμμένου αποτελεί ένα από τα πέντε άξια αναφοράς κόμματα (έξι με τη Δράση του Μάνου) που πλέον συναπαρτίζουν την... «όλη Δεξιά», για την οποία έως πριν από λίγα χρόνια η Ν.Δ. ήταν το μοναδικό κόμμα - εκπρόσωπος της παράταξης.
2. Η Χρυσή Αυγή μόνο... αγνώστου ταυτότητος δεν είναι. Αντιθέτως έχει απολύτως γνωστή και πλήρως αναγνωρίσιμη ταυτότητα: πρόκειται για το «καθαρό» και χωρίς προσπάθεια συγκάλυψης ναζιστικό - χιτλερικό κόμμα της χώρας. Στην αλματώδη αύξηση της επιρροής της συνέβαλαν κυρίως δύο παράγοντες:

● Η έκρηξη του μεταναστευτικού και εξ αιτίας της κρίσης, αλλά και η αδυναμία ή ανικανότητα πολιτικής ή/και προγραμματικής αντιμετώπισής του από το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα.

● Η ανοχή που επέδειξαν την περίοδο επώασης του «αυγού του φιδιού» τόσο το μιντιακό όσο και το πολιτικό σύστημα. Ίσως πολλοί ήταν αυτοί που υπολόγισαν ότι θα μπορούσαν, όπως έκαναν με τον ΛΑΟΣ της πρώτης εποχής, να τον πάρουν από το χέρι και να τον μοστράρουν ως Κεντροδεξιά. Τώρα, με μεγάλη καθυστέρηση, διαπιστώνουν ότι το φίδι, όταν του απλώσεις το χέρι, θα το δαγκώσει.

Κάποιοι άλλοι ίσως πίστεψαν, όπως και με τον Καρατζαφέρη στην εμφάνισή του, ότι η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής θα τους κατοχυρώσει ως ιδεολογικούς αντιπάλους της και εγγυητές της δημοκρατικής νομιμότητας. Μόνο που οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον αυτό το λάθος ισοδυναμεί με έγκλημα.......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου