ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Είμαστε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη επίθεση που έχει γνωρίσει ο Ελληνικός λαός από την μεταπολίτευση και μετά. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την συναίνεση της ΝΔ και την συμπαράσταση του ΛΑΟΣ, με τα μέτρα που ψήφισε και θέλει να εφαρμόσει, ουσιαστικά κηρύττει τον πόλεμο ενάντια στον εργαζόμενο λαό ενώ παρασύρει την χώρα σε μια πρωτοφανή ύφεση. Και βέβαια ακολουθώντας πειθήνια τις εντολές των Βρυξελλών- Βερολίνου τις οποίες ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν διανοείται να αμφισβητήσει, όπως άλλωστε και το σύμφωνο σταθερότητας το οποίο τα μέτρα ακολουθούν. Αυτά που ψηφιστήκαν αφορούν: μείωση επιδομάτων Δημοσίων υπαλλήλων κατά 12%, κατάργηση ουσιαστικά του 14ου μισθού στο Δημόσιο, αύξηση φόρων σε ποτά τσιγάρα καύσιμα. Ενώ ήδη ετοιμάζεται και ο επόμενος γύρος των μέτρων: κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση του 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα απελευθέρωση απολύσεων κλπ. Ενώ έρχονται και οι αυξήσεις στην φορολογία καθώς και η ανατίναξη του ασφαλιστικού συστήματος. Με τα μέτρα αυτά χάνονται κατακτήσεις 100 και βάλε χρόνων. Ο εργαζόμενος κόσμος και η νεολαία βρίσκονται πια σε κίνδυνο. Ο στόχος είναι το πισωγύρισμα στον εργασιακό μεσαίωνα και ο λόγος προφανής: η μείωση του «κόστους εργασίας» και η αύξηση των κερδών τους. Το μέλλον για τους εργαζομένους γίνεται πια εφιαλτικό….
Μας λένε ότι φταίνε τα ελλείμματα. Μας λένε επίσης ότι εμείς δημιουργήσαμε τα ελλείμματα
- δεν λένε τίποτα για τις κερδοφόρες πρώην δημόσιες υπηρεσίες (ΟΤΕ, ΔΕΗ, λιμάνια, Ελληνικά Πετρέλαια κλπ) που ξεπούλησαν χωρίς λόγο…..
- δεν λένε τίποτα για το ξεζούμισμα του κράτους από την διαπλοκή που ο δικομματισμός εξέθρεψε και ανέδειξε. Τα παραδείγματα: Βατοπέδι, SEIMENS, δομημένα ομόλογα και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό…..
- Δεν λένε τίποτα για τα 28 δις € δημόσιο χρήμα (δικά μας λεφτά δηλαδή) που τσέπωσαν πέρυσι οι τράπεζες για να «σωθούν από την κρίση». Οι ίδιες τράπεζες σήμερα δανείζονται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα με 1 % επιτόκιο με εγγυήσεις ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου και μετά δανείζουν το Ελληνικό Δημόσιο με 6 %……
- Δεν μας λένε τίποτα που το καινούριο αφεντικό της Ολυμπιακής και γνωστός «λαμπρός επιχειρηματίας» επιδοτείται για 30 άγονες γραμμές (με λεφτά δικά μας), ενώ όταν ήταν κρατική η Ολυμπιακή είχε 10 άγονες γραμμές και υπήρχε θέμα…..
- Δεν μας λένε τίποτα για τις μεγάλες Α.Ε. που χρωστούν στις εφορίες 25 δις € και άλλα 12,5 δις € σε εισφορές…….
Μας λένε ότι τα μέτρα είναι μονόδρομος ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθούν τα χρήματα. Ότι πρέπει αναγκαστικά εμείς ο πολύς λαός να πληρώσει την κρίση. Εμείς λέμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος:
- Μέχρι πριν από 10 περίπου χρόνια τα κέρδη των ΑΕ φορολογούταν με 45% ενώ σήμερα με 25%
- η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αύξησε κατά 197,24% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 15% η ALPHA BANK αύξησε κατά 45,48% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 29,7% η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αύξησε κατά 460,6% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 284,97% και η EUROBANK αύξησε κατά 114,5% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 40,57%
- η Εκκλησιαστική περιουσία δεν φορολογείται καθόλου
- Κανένας δεν μιλάει για μείωση των εξοπλισμών ενώ αντίθετα η κυβέρνηση πιέζεται από διάφορους να προχωρήσει σε αχρείαστες αγορές.
- Είναι γνωστό το παράδειγμα της Αργεντινής, της Ρωσίας και άλλων χωρών που βρισκόμενες σε αντίστοιχες περιστάσεις πέτυχαν επαναδιαπραγμάτευση τους χρέους τους με καλύτερους όρους.
Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί μπροστά σε όλα αυτά. Στον ζουρλομανδύα που μας ετοιμάζουν πρέπει να αντιδράσουμε. Να ξεσηκωθούμε. Να βγούμε τους δρόμους. Με διαδηλώσεις- καταλήψεις – απεργίες. Για να μην περάσουν τα μέτρα. Για να διαλύσουμε το σύμφωνο σταθερότητας. Να οργανωθούμε στις επιτροπές ενάντια στα μέτρα και να οργανώσουμε την δράση μας. Άλλωστε το μόνο που φοβούνται είναι ο ξεσηκωμός του λαού.
- Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους
- Όλοι στους δρόμους – ξεσηκωμός η μόνη λύση
- Πάρτε πίσω τα μέτρα τώρα
- Να καταργηθεί το σύμφωνο σταθερότητας
- Να οργανωθούμε στις επιτροπές ενάντια στα μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου