ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Οι τρεις ....ντροπές-πληγές του Βραχατίου.

  • Κυριακή μεσημέρι σήμερα 11 Ιουλίου 2010. Δείτε το βουνό από τα σκουπίδια έξω από τους κάδους, στον κεντρικό παραλιακό δρόμο κάτω απ το σινεμά Λα:ις!! Και έτσι είναι σε όλους τους κάδους της παραλίας ολο το καλοκαίρι βέβαια!!!
 Πόσο αυτοδιοικητικό μυαλό πρέπει να έχεις για να καταλάβεις οτι σε αυτήν την τελείως παραθεριστική περιοχή, είναι τελείως απαραίτητο να μαζεύεις σαν δήμος τα σκουπίδια ΚΑΙ την Κυριακή το πρω:ί για να μην γίνονται βουνό, από τους πολλούς παραθεριστές του Σαββάτου?
Πόσο συντηρητικό αυτοδιοικητικό μυαλό πρέπει να έχεις όταν δικαιολογησαι λέγοντας ότι αρνούνται να δουλέψουν υπερωρίες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και μάλιστα Κυριακή πρω:ί? Πόσο δύσκολο είναι να δόσεις τριπλό μεροκάματο σε ένα μόνο συνεργείο-αυτοκίνητο του δήμου ώστε να εξαλείψεις αυτήν την πληγή? Πρέπει να έρθει το ΔΝΤ για να στο επιβάλλει?

  •  Ελλειψη νερού. 
Καθε μερα παρατηρειται σταματημα νερου απο τις βρυσες των σπιτιων μας. Ειδικα τα 3ημερα ειναι τραγική η ελλειψη.
Πόσο μυαλό πρέπει να εχεις για να εφαρμοσεις μια σωστη διαχειρηση του νερου?
Γιατι, παρ'ολες τιςκαταγγελίες, αφηνεις π.χ ορισμενα μπαρ-καφετεριες της παραλίας να πλένουν καθε πρωι τον ασφαλτωμενο δρομο μπροστα απο τα μαγαζια τους?
Γιατι κάνεις το ιδιο και με τα σπιτια και τις αυλές τους?
Γιατι με τα γκαζον και τους κηπους τους?
Τοσες καταγγελιες εχουν γινει! Τολμησες να βαλεις ενα προστιμο? Τι περιμενεις να ερθει το ΔΝΤ να το βαλει?
  • Και 2η παράνομη περιφραξη εκτασης μεσα στον παλαιο αιγιαλό πριν απο το ποτάμι !!!!!
Βεβαιως αφου σαν δήμος δεν ενεργεις αμεσα κατεδαφιζοντας την πρωτη παρανομη περιφραξη διπλα στο λιμανι, δεν καταλαβαινεις οτι παιρνουν αερα οι αλλοι ενδιαφερομενοι και θα κανουν το ιδιο?
Ως δημαρχος υποτιθεται οτι υπηρετεις το δημοσιο συμφερον. Αν ο γειτονας σου σου εφραζε χωρις να σε ρωτησει, τμημα του οικοπεδου σου, δεν θα την γκρέμιζες μεσα σε 24 ωρες οπως οριζει ο νομος και θα τον αναγκαζες να σου φερει αυτος τα "προσωρινά"?
Γιατι δεν τόλμησες τοτε να κανεις το ιδιο και στις 2 παρανομες περιφραξεις που απαγορευεται να γινονται μεσα στον αιγιαλο αφου θεωρειται κοινοχρηστος-δημοσιος χωρος και μπορουν οι φερόμενοι ως ιδιοκτητες μονον να αποζημιωθούν ως απαλλοτριωθεντες????
Ποιος περιμενεις να στις γκρεμισει, το ΔΝΤ???

Ντροπή και παλι ντροπή.

3 σχόλια:

  1. Φέτος άλλαξε η πλακόστρωση και η “μόστρα” της παραλίας. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς;

    Η παραλία στα “όρια” του Βραχατίου είναι τα τελευταία 25 χρόνια ίδια και χειρότερα. Βρίσκουμε φίδια, βρωμιές και οι δρόμοι είναι με χαντάκια και κακοτεχνίες, που πολλοί πεζοί και με αυτοκίνητα κινδυνεύουν ή και πέφτουν.

    Τα δε σκουπίδια μαζεύονται κάθε δυο μέρες κάτι που δεν συνηθίζεται σε τουριστική περίοδο και τα μπαράκια-ταβέρνες μαζεύουν πολλά και περνάμε ανάμεσά τους. Επιφυλλάσομαι και με φωτογραφίες στο blog μου.

    Εκείνο που μας εξοργίζει περισσότερο είναι η απουσία της αστυνομίας που η φασαρία από αυτοκίνητα, μηχανάκια και τα “ολοήμερα και ολονύχτια” μπαράκια που δουλεύουν εδώ και πολλές δεκαετίες ανάμεσα σε σπίτια είναι ανυπόφορη. Εδώ και πολλά χρόνια η “συστάσεις-συμβουλές” της αστυνομίας είναι: να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ… ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ (από το 1970) ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ (που έγιναν φυσικά πολύ αργότερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για του λόγου το αληθές: http://wp.me/pV3ZJ-kb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε επίσης και τις καταγγελίες (έγγραφες) στο www.zougla.gr στο άρθρο με τίτλο: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στο Βραχάτι (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=164060&cid=4) για να αντιληφθείτε το μέγεθος της αδιαφορίας και θράσσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή