ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας θα διοχετευθεί το 35% του νέου ΕΣΠΑ

 Επιτροπή για μια Εργατική Διεθνή - Committee for a Workers' International





Ξεκίνημα (λογότυπο)

Ένας λόγος πάρα πάνω που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη για τον δήμο μας Βέλου-Βόχας Κορινθίας, άλλη μια 4ετία με την υπάρχουσα δημοτική αρχή του κ.Παπακυριάκου! Δημοτική αρχή που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ούτε στο τρέχον ΕΣΠΑ ουτε στην "αυτοκρατορία" του περιφερειάρχη κ. Τατούλη! Κανένα σχεδόν έργο δεν εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ στο δήμο μας.
Γιαυτό όλοι οι ριζοσπάστες πολίτες του δήμου μας ας ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ να οργανώσουμε την νέα Ριζοσπαστική παράταξη για τις επόμενες εκλογές, με στόχο ένα νέο δημοτικό συμβούλιο, δημοκρατικό, όχι αρχηγοκεντρικό, με νέα πρόσωπα, άφθαρτα, που να έχουν γνώσεις και να έχουν δείξει και δείγματα γραφής στον κοινωνικό τους χώρο οτι είναι κοινωνικά και πολιτικά-οχι στενά κομματικά-δραστήρια και προσφέρουν.
Ένα νέο δημοτικό συμβούλιο που ο δήμαρχος θα εκτελεί μονον και δεν θα καθοδηγεί τις αποφάσεις του!
Που τέλος, θα έχει στόχο να αλλάξει τον δήμο μας προς μια προοδευτική κατεύθυνση και δεν θα είναι μόνον διαχειριστής και αναθέτης συμβάσεων των 25000 ευρω!
Που θα δώσει φωνή και συμμετοχή θεσμική στους πολίτες, στον κόσμο της εργασίας, στους άνεργους, στους νέους, αλλά και στα κινήματα ενάντια στο "δόγμα του ΣΟΚ" του καταστροφικού νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και στις πολιτικές του που παρήγαγαν την κρίση και τα κόστη της οποίας μεταφέρει στις πλάτες των εργαζομένων αλλά και των άνεργων ακόμα! 
Χ.Νικολάου

"Αθήνα 
"Το 35% των κονδυλίων του ΕΣΠΑ θα διοχετευθεί στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας την επόμενη προγραμματική περίοδο, κάτι που θα επιτρέψει στις αυτοδιοικήσεις να έχουν δικά τους «αυτοτελή» Επιχειρησιακά Προγράμματα. Σημειώνεται πως σήμερα μόλις το 22% των πόρων του ΕΣΠΑ διοχετεύονταν στις Περιφέρειες.
  Τις σχετικές ανακοινώσεις έκαναν σήμερα  Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής κ. Γιοχάνες Χαν."............
 Περισσότερα:
Στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας θα διοχετευθεί το 35% του νέου ΕΣΠΑ - οικονομικές ειδήσεις της ημέρας - Το Βήμα Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου