ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Πλημμυρίζει η περιοχή της "Δημοσιάς" Πουλίτσας πέντε μήνες τώρα! Τι κάνει ο κ. Παπακυριάκος?

Η αίτησή μου με mail προς τον δήμο μας:

"ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ                                  ΠΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΥ                      ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
αρχιτέκτων μηχανικός
κάτοικος Βραχατίου οδος Λαζανά 18
ΤΚ 20006

Πουλίτσα 11 Φεβρουαρίου 2019

Σας υπενθυμίζω οτι καθημερινώς πλημμυρίζει το χτήμα μου εκτάσεως 2 στρεμμάτων μαζι με άλλα 25 στρέμματα συγχωριανών που βρίσκεται στην Πουλίτσα επι της οδού “Παλαιάς Δημοσιάς” στα ορια Πουλιτσας-Κοκκωνίου, απο τα νερά του ρέμματος “Μουζάκα” Κρηνών που είναι σχεδόν κλειστός και μάλιστα παρανόμως και επίσης απο την αυλακομάνα στα όρια του χτήματος μου που της κλείσατε μικρό υπόγειο αγωγό που υπήρχε παρα περα στο δρόμο με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει και να κατακλύζει 25 στρέμματα καλλιέργειες.
Οι πλημμύρες αυτές που έχουν καταντήσει πλέον τα χτήματα μας κανονικό “υγροβιότοπο”, ενώ δυστυχώς συνέβαιναν σε όλη την διάρκεια της 8ετους θητείας αυτού του δημοτικού συμβουλίου, τα τελευταία 2 χρόνια έχουν ενταθεί σε μέγιστο βαθμό και αυτό οφείλεται στην απαράδεκτη αντιμετώπιση και αδιαφορία απο μέρους σας για να το επιλύσετε.

Πιο συγκεκριμμενα και πέραν του βασικότερου προβλήματος της “ Μουζάκα” Κρηνών που πλημμυρίζει ολο το χωριο μου,την Πουλίτσα στο δυτικό της τμήμα, προ 2 ετών δώσατε άδεια στον κάτοικο Πουλίτσας Γεωργιο Αθανασόπουλο λογιστή και αγρότη, να προβεί σε υδραυλικό έργο δηλαδή να περάσει υπόγειο σωλήνα άρδευσης απο το χτήμα του, όπου έχει κάποια γεώτρηση, μέσω αυαλακομάνας πλάτους περίπου 1,50 μέτρου, που ξεκινάει, παράλληλα με την Δημοσιά, απο τον κεντρικό δρομο Πουλιτσας-Κοκκωνιου κάτωθεν της οικίας Δημ. Κουλούζη και έναντι Γεωργιου Αθανασόπουλου και βαίνει ανατολικά διαπερνώντας το νότια όρια του χτήματος μου.
Μετα την αποπεράτωση του έργου αυτού δεν αποκαταστήσατε το υπόγειο αγωγό που διατρέχει τον δρόμο και περνούσε το νερό της αυαλακομανας απο δυτικά προς ανατολικά , με αποτέλεσμα να ενταθούν οι πλημμύρες οχι μόνον του δικού μου ελαιώνα-πορτοκαλεώνα που έχει γίνει πλέον ενα τεράστιο αυλάκι και μεταφέρει τα νερά στην Δημοσιά, αλλά όλων των χτημάτων της Δημοσιάς που ξεκινούν απο την οδο Πουλιτσας_Κοκωνιου και βαίνουν ανατολικά προς το νεκροταφείο, καθώς και η ίδια η Δημοσιά που καταστρέφεται και αυτή σιγα-σιγα.

Για το συνεχές αυτό πρόβλημα εχει ενημερωθεί κατα καιρούς προφορικά και απο 2ετιας τουλάχιστον αλλά και προ μηνός, ο αντιδήμαρχο σας κ. Μπεκιάρης ο οποίος πάντα έταζε οτι θα αποκατασταθει, οπως και τώρα που μεσω του προέδρου της κοινότητας Αγγελου Μαστοράκου ειπε οτι εως τις 10 Φεβρουαρίου 2019 θα έχει αποκατασταθει η βλάβη.
Δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα εως σήμερα 11-2-2019, η πλημμύρα συνεχίζεται και καταστρέφει εκτός απο την παραγωγή των πορτοκαλιών μου που ούτε να τα μαζεψω δεν μπορώ, υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος να σαπίσουν τα 30 ελαιόδενδρα μου υψηλής απόδοσης.
Γνωρίζετε υποθέτω οτι πλημμυρίζει καθημερινά και η διπλανή απο εμένα μόνιμη κατοικία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου εργάτη στην καθαριότητα του δήμου Σικυωνίων! Αλλά και αυτό μάλλον δεν σας νοιάζει!

Η λύση του προβλήματος είναι εύκολη και φτηνή αλλά μάλλον δεν έχετε την διάθεση ( ή κάτι άλλο?) να κάνετε κάτι. Την εχω πει σαν μηχανικός στον πρόεδρο της κοινότητας, σας την λέω και σε εσάς τωρα. Να κατασκευάσετε ενα νέο υπόγειο αγωγό στον δρόμο Πουλίτσας_Κοκκωνιου, μήκους μόνον 6 (εξι) μέτρων(!!!) και διαμέτρου 40 εκατοστων, που θα εκτρέπει τα νερά απο την γωνία του ανατολικού τσιμενταυαλακα προς τον απέναντι δυτικό σχεδόν ανενεργό τσιμενταυλακα που βαίνει προς Κοκκωνι και εκτρέπεται προς τον κεντρικό μεγάλο τσιμενταυλακα της “Δημοσιάς”.
Τέλος πριν προβώ σε καταγγελία προς τον εισαγγελέα αλλα και σε μηνύσεις εις βάρος σας και ζητήσω και αστική αποζημίωση, σας δίνω ακόμα μια προθεσμία 10 ημερών να αποκαταστήσετε τις βλάβες, προς όφελος οχι μόνον του δικού μου και των συμπατριωτών μου που θίγονται, αλλά και της δημόσιας περιουσίας που καταστρέφεται και είναι η ασφαλτοστρωμένη παλιά δημόσια οδός (Δημοσιά).
11 Φεβρουαρίου 2019


Χρήστος Ε. Νικολάου"


11 Μαρτίου 2019

Τελικά τους έδωσα οχι μόνον 10 ημέρες προθεσμία, αλλά ένα ολόκληρο μήνα και δεν έκαναν απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα με όλες τις επόμενες και συνεχόμενες βροχές να συνεχίζει να πλημμυρίζει όλη η έκταση που έχει εμβαδόν 25 στρέμματα καθώς και η "Δημοσιά" οδός.
Παρουσιάζω πάρα κάτω σε σχέδιο την κατάσταση πως έχει και την πρόταση μου πως να αντιμετωπισθεί με τρεις μικρές αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που έχουν ελάχιστο κόστος και χρόνο κατασκευής.
Έχουν την ικανότητα να λύσουν το πρόβλημα ή περιμένουν τρίτη θητεία να την αποκτήσουν!
Μήπως περιμένουν την προεκλογική περίοδο όπως κάνουν και στα μικρά έργα βιτρίνας που μας παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα?

Αυτη την φορά όμως ο κόσμος ελπίζω να μην ξεγελαστεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου