ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Προς τον κ. δήμαρχο Κορινθίων. Περι ημιυπαιθρίων.

Κύριε δήμαρχε
Έχουν περάσει 2 μήνες και 10 ημέρες και η Πολεοδομία που υπάγεται πλέον στον δήμο σας, δεν προχωρά ακόμα σε υπολογισμούς των προστίμων διατήρησης για την τακτοποίηση των Ημιυπαιθρίων και λοιπών χώρων , με αποτέλεσμα να έχουν κολλήσει όλοι οι φάκελοι τακτοποίησης.
Η διακαιολογία, οπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ειναι οτι δεν εχουν ακόμα τις τιμες ζώνης της εφορείας.
Αυτό όμως είναι εντελώς απαράδεκτο ως δικαιολογία, διότι υπάρχει ο σχετικός νόμος και το ΦΕΚ όπου εκεί βρίσκει ο οποιοσδήποτε την τιμή ζώνης της περιοχής του και δεν χρειάζεται βεβαίως να τρέχει στην Εφορεία  !! Αν ανοίξει κάποιος το ιντερνετ, το βρίσκει αμέσως, όπως το βρίσκω και εγώ όταν το χρειάζομαι στην δουλειά μου,πόσο μάλλον η Πολεοδομία που εκτός απο υποχρεωμένη για την επιβολή του προστίμου, είναι και καταρτισμένη στην χρήση του υπολογιστή!
Επίσης ο σχετικός νόμος (Ν.3843/2010) ορίζει ξεκάθαρα και χωρίς παρερμηνείες, οτι όπου δεν υπάρχει σύστημα αντικειμενικών αξιών , όπως η περιοχή η δική μου του τέως δήμου Βόχας, αλλά και του Ασσου-Περιγιαλίου Λεχαίου- αλήθεια γιατί άραγε δεν ισχύει ακόμα και τι και ποιων συμφέροντα εξυπηρετούνται?-τοτε ως τιμη ζώνης λαμβάνεται αυτη του πλησιεστερου δημου που εχει τιμη ζωνης!!
Δηλαδή το Βραχατι που με ενδιαφερει και προσωπικά παιρνει την τιμη ζώνης του Κοκκωνίου του τεως δημου Βελου, που ειναι ο πλησιεστερος οικισμος με τιμη ζωνης.
Γιατί λοιπόν αυτή η καθυστέρηση και η άρνηση ανάληψης ευθύνης εφαρμογής του Νόμου?
Τόσο δύσκολο είναι να σταματήσει αυτή η γραφειοκρατία του πάρε δώσε με την Εφορεία και να εξυπηρετηθούν αμεσα οι πολίτες αλλά και προχωρήσουν και αυτες οι ελάχιστες αγοραπωλησίες που γίνονται και έχουν κολλήσει, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο αυτήν την τεράστια οικονομική κρίση που ζούμε??
Παρακαλώ λοιπόν δώστε εντολή στους αρμόδιους να εφαρμόσουν τον Νόμο του κράτους όπως είναι υποχρεωμένοι  και όχι τις όποιες ερμηνείες της Πολεοδομίας του δήμου Κορινθίων.
Χρήστος Νικολάου
αρχιτέκτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου