ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ποιός είναι ο Πρόεδρος της INVEST IN GREECE agency που κάλεσε ο Τατούλης να οργανώσει το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Επίσκεψης στην Πελοπόννησο?



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Επιχειρηματικής Επίσκεψης
Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων
Ξένων Πρεσβειών
στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Αρχική σελίδα | Η Εταιρεία | Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Συγγρός M. Αριστομένης (Άρις)
Πρόεδρος (Εκτελεστικό μέλος)
Με σπουδές σε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γερμανία, ο Άρις Συγγρός εργάστηκε στη SIEMENS την περίοδο 1987-1999 κατά τη διάρκεια της οποίας τοποθετήθηκε σε διευθυντικές θέσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου (Ελλάδα, Γερμανία, Ουγγαρία, Βιετνάμ). Υπήρξε αντιπρόσωπος της εταιρείας στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βιομηχανικών Προϊόντων από το 1991 έως το 1995.  Ως εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας της Κεντρικής Υπηρεσίας Οργάνωσης και Συμβούλων της SIEMENS ανέλαβε την επίλυση προβλημάτων σε πολλά καίρια projects της εταιρείας σε διάφορες χώρες (Πορτογαλία, Σουηδία, κ.ά). Ανέλαβε Διευθυντής Οργάνωσης της πρώτης θυγατρικής εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη (Ουγγαρία) με αντικείμενο την εισαγωγή συστημάτων διοίκησης και ελέγχου διαδικασιών σύμφωνα με τα πρότυπα της μητρικής εταιρείας. Επίσης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του τομέα τηλεπικοινωνιών της εταιρείας στο Βιετνάμ.
Από το 2000 έως το 2003 δραστηριοποιήθηκε ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα στρατηγικής και επικοινωνίας με ειδικότητα την ανάλυση και επίλυση προβλημάτων και κρίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από το 2003 έως το 2005 διετέλεσε Διευθυντής Λειτουργικού Σχεδιασμού στην ΟΕΟΑ «Αθήνα 2004» με αντικείμενο το σχεδιασμό της επιχειρησιακής λειτουργίας του Διεθνούς Τηλεπικοινωνιακού Κέντρου, του οποίου ανέλαβε και τη διοίκηση κατά τη διάρκεια των Αγώνων.
Από το 2005 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της παγκόσμιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (Transparency International-Greece) καθιστώντας την μία από τις πιο δραστήριες ΜΚΟ με σημαντικές θεσμικές παρεμβάσεις διεθνώς. Κορύφωση αυτής της δραστηριότητας ήταν η διοργάνωση στην Αθήνα της 13ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης κατά της Διαφθοράς. Διατηρεί ενεργό παρουσία σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και  σήμερα είναι μέλος της ευρείας συντονιστικής επιτροπής της «Καμπάνια των ΜΚΟ για το Σύνταγμα». Ως εμπειρογνώμονας σε θέματα διαφάνειας έχει συνεργασθεί και με το Υπουργείο Εξωτερικών και άλλες Ομοσπονδιακές και Πολιτειακές Αρχές των ΗΠΑ για την καταπολέμηση της διαφθοράς, και διετέλεσε εκπρόσωπος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (Παράρτημα Ελλάδος) στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΔΕΕ στο Παρίσι.
Έχει ενεργό συμμετοχή σε επαγγελματικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Είναι μέλος πολλών επαγγελματικών συνδέσμων. Σήμερα είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του «Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος» και του «Συνδέσμου ΑΕ & ΕΠΕ». Ομιλεί και γράφει Αγγλικά και Γερμανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου