ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αφιέρωμα στην 40η σημερινή επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος


Το θέμα της αυριανής 6-5-2012 ημερησίας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας Βέλου-Βόχας είναι "Συζήτηση για την διαχείριση των απορριμάτων"
Αφιερώνω τις πάρα κάτω ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ φωτογραφίες από το χάλι του Βραχατίου το οποίο έχει φτάσει η σημερινή δημοτική αρχή των κκ Παπακυριακου-Τρωγάδη και των δημοτικών παρατάξεων που τους υποστήριξαν στις επαναληπτικές εκλογές δηλαδή αυτές των κκ. Ραχανιωτη του Πασοκ και Μπουρα.
Επίσης τις αφιερώνω στην εφημερίδα του κ. Μασουρη απο το Ζευγολατιό " Το Βήμα της Βοχας" η οποια εκθειάζει συνέχεια την πολιτική του δημάρχου  και στην μείζονα αντιπολίτευση των κκ. Λέκκα-Λουτα ώστε να τους υποστηριξω στις σχετικές ερωτήσεις στην συζήτηση, αφού δεν μπορώ να παραστώ από τότε που ο δημοκρατικός Πρόεδρος του συμβουλίου κος Τρωγαδης έχει βάλει τέτοιους περιορισμούς στη φωνή των πολιτών που πρέπει να έχεις κάνει αίτηση με χαρτόσημο και δεν ξέρω τι άλλο!














Αυτη η τελευταία αφορά, πέρα απο το χορταριασμα της παραλίας, την παράνομη περίφραξή άπω ιδιώτη,τμήματος του αιγιαλού Βραχατιου ακριβώς δίπλα στο λιμάνι, και η οποία παράνομη περίφραξη έχει κριθεί τελεσίδικα κατεδαφιστέα απο την Πολεοδομία εδώ και 1,5 χρόνο!! Τι κάνει ο δήμος?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου