ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ε.Π.Α.Μ


            ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΩΤΙΚΗ   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
 
                                         ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
 
Έχουν περάσει ήδη πάνω από δύο χρόνια από τότε που η εθελόδουλη πολιτική τάξη αφού προετοίμασε με ένα καλοστημένο σχέδιο το έδαφος συνεργώντας με τη διεθνή των τοκογλύφων δανειστών, παρέδωσε στο έλεός τους και επίσημα τη χώρα και τον ελληνικό  λαό που κατάφερε να ξεγελάσει, καταπατώντας το Σύνταγμα και εγκαθιδρύοντας καθεστώς πλήρους υποτέλειας.
Ήταν η απαρχή μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης στο εισόδημα των εργαζομένων και των λαϊκών τάξεων με απίστευτες περικοπές εισοδημάτων και ληστρικές φοροεπιδρομές καθώς και στις κατακτήσεις δεκαετιών που κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες. Όσο περνάει ο καιρός και από μνημόνιο σε μνημόνιο και από δόση σε δόση τα μέτρα γίνονται ολοένα και πιο βάρβαρα μέσα σε ένα κλίμα άγριων εκβιασμών εν ονόματι της συνέχισης της εξωτερικής αναγκαστικής αναχρηματοδότησης του χρέους που αποτελεί το μοχλό και το άλλοθι μιας πολιτικής που σκοπίμως το διογκώνει, σε αντίθεση με το διακηρυγμένο στόχο του περιορισμού του. Ο ορίζοντάς μας είναι ο όλεθρος, η απόλυτη εξαθλίωση της ζωής μας, η αρπαγή όλου του πλούτου μας δημόσιου και ιδιωτικού από τα αρπακτικά του χρηματιστικού κεφαλαίου.
Όλο αυτό το διάστημα, μετά την πρώτη αμηχανία, ο ελληνικός λαός βγήκε στους δρόμους, συμμετέχοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε μεγαλειώδεις αγώνες, προσπαθώντας να υπερβεί τα τεράστια εμπόδια των κρατικών μηχανισμών, που τον κρατούσαν καθηλωμένο. Κατόρθωσε να απονομιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το καθεστώς της υποτέλειας, που αναδιπλώθηκε συγκροτώντας αρχικά μια κυβέρνηση συνεργασίας με όλο το τόξο της φαύλης πολιτικής τάξης που κυβέρνησε για δεκαετίες για να κηρύξει εσχάτως ένα ανελέητο πόλεμο στην πλειονότητα της κοινωνίας διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό και επιφέροντας μια οξύτατη κοινωνική πόλωση. Η κατάφωρη δυσαρμονία της εξουσίας αυτής με το λαϊκό αίσθημα και ο κίνδυνος ανεξέλεγκτων εκρήξεων οδήγησε τελικά στην επιλογή της προκήρυξης εκλογών.                          
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη οδήγησε στην κατάρρευση των πολιτικών σχηματισμών των συνδαιτημόνων της υποτέλειας, και αν και με αντιφατικό τρόπο μετέφερε την κοινωνική πόλωση στο πολιτικό πεδίο, προκαλώντας ευρείες ανακατατάξεις στο σκηνικό της μεταπολίτευσης. Το ελπιδοφόρο στοιχείο του εκλογικού αποτελέσματος ήταν η εκθετική εκλογική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, το προεκλογικό μήνυμα του οποίου για ενότητα της αριστεράς στην κατεύθυνση της καταγγελίας των μνημονίων και των αποικιοκρατικών δανειστικών συμβάσεων με την επαναδιαπραγμάτευση του κρατικού χρέους, που συνομολόγησαν πέρα από κάθε έννοια συνταγματικού και διεθνούς δικαίου μεταξύ τους ερήμην του ελληνικού λαού. Το αριθμητικό αποτέλεσμα των εκλογών δε διευκόλυνε το σχηματισμό κυβέρνησης στην κατεύθυνση αυτή, ενώ η σθεναρή στάση που επέδειξε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συνεπής στις προεκλογικές του εξαγγελίες παρά τις αφόρητες πιέσεις, οδήγησε σε νέα εκλογική αναμέτρηση στις 17 Ιουνίου.
Όλοι εμείς που βρεθήκαμε μέσα από διάφορους δρόμους και σχήματα, μεταξύ άλλων στο Ε.ΠΑ.Μ. να αντιστεκόμαστε στις βάρβαρες επιθέσεις του καθεστώτος και συστήσαμε την παρούσα συλλογικότητα, δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε αποφασιστικά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με όλες τις δυνάμεις μας, όχι μόνο εκλογικά αλλά και με την ενεργητική αγωνιστική μας παρουσία, στο ενωτικό ανατρεπτικό του εγχείρημα για τη συγκρότηση μιας άλλης κυβέρνησης με κορμό την αριστερά που θα δώσει διέξοδο στον ελληνικό λαό και τη χώρα από το φαύλο κύκλο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κοινωνική και οικονομική συντριβή. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να συστρατευθούν στον αγώνα αυτό ενεργητικής στήριξης, ώστε με αφετηρία ένα πιο ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα που θα ενισχύει δραστικά τη δύναμη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για την πατρίδα μας, τη ζωή μας και αυτή των παιδιών μας.
Καλούμε κατ΄ αρχάς όλους τους συναγωνιστές με τους οποίους συμπορευτήκαμε κυρίως στο Ε.ΠΑ.Μ. να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας συνυπογράφοντας τη στήριξη και την υπερψήφιση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις εκλογές της 17 Ιουνίου, αλλά και να συνεχίσουμε μέσα από αυτή τη στήριξη να αγωνιζόμαστε ενεργητικά για όσα επιδιώξαμε μέχρι σήμερα. Η ψήφος στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι ψήφος αγωνιστικής συσπείρωσης και ενεργητικής συμμετοχής, όχι ψήφος ανάθεσης.
Όσοι προσυπογράφουν την παρούσα έκκληση μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση anexenimerosi@gmail.com με τα στοιχεία τους: Ονοματεπώνυμο ( & πατρώνυμο), τόπος κατοικίας, επαγγελματική δραστηριότητα.      
Αγγέλου Κων/νος, Θήβα, εκπαιδευτικός, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. & της Πολιτικής Επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ.  
Γρηγοριάδου Δέσποινα του Χρήστου, Αθήνα, ελεύθερη επαγγελματίας, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Δουλφής Ιωάννης του Νικολάου, Αθήνα, οικονομολόγος, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. & της Πολιτικής Επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ.
Δουλφής Παναγιώτης του Νικολάου, προγραμματιστής – αναλυτής Η.Υ.
Ιωαννίδης Θεόφιλος του Μιχαήλ, Αθήνα, μηχανολόγος μηχανικός, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Καλύβας Δημήτριος του Κων/νου, Αθήνα, ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Κουτελιέρης Νικόλαος του Βσιλείου, Αθήνα, ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Μπαϊρακτάρη Ειρήνη του Βασιλείου, Αθήνα, εκπαιδευτικός
Νικολάου Χρήστος του Ευαγγέλου, Βραχάτι Κορινθίας, αρχιτέκτων, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
Σταθάτος Μάριος του Παναγιώτη, Αθήνα, ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου